ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΕΙΑΣ

Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής “Άγιος Δημήτριος” – Οδοντίατρος Βασιλική Δράκου – Καβάκου

Η οδοντίατρος Βασιλική Δράκου Καβάκου και η ομάδα της στελεχωμένη με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους ιατρούς αναλαμβάνει την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών και την βέλτιστη συνεργασία γιατρού – ασθενούς σε περιβάλλον με την απαραίτητη υγιεινή και καθαριότητα.

Το Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής Άγιος Δημήτριος βρίσκεται από το 1993 στο Αιγάλεω, διαθέτει άνετους και φιλόξενους χώρους. Η οδοντίατρος Δράκου – Καβάκου Βασιλική από το ξεκίνημα του ιατρείου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απαραίτητη υγιεινή και καθαριότητα και επιπρόσθετα το ιατρείο είναι σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους ιατρούς στον χώρο της κλινικής αλλά και της αισθητικής οδοντιατρικής. Η οδοντίατρος Δράκου – Καβάκου Βασιλική ασκεί το επάγγελμα από 1981.

Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής "Άγιος Δημήτριος" - Οδοντίατρος Βασιλική Δράκου - Καβάκου 3

Ειδικές Υπηρεσίες / Παροχές

  • Η γιατρός στην μνήμη του πατέρα της Δημητρίου, προσφέρει έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες και καταπληκτικές τελικές τιμές. Ιδιαιτέρως στους πολύτεκνους και τα τέκνα τους.
  • Tο ιατρείο βρίσκεται σε συνεχή εφημερία, τις καθημερινές και τις ημέρες των αργιών, για κάθε έκτακτο περιστατικό με επικοινωνία στα τηλέφωνα 6979447802 2105904453
  • Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑΜΕΑ (άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρικά αμαξίδια), καθώς βρίσκεται σε ισόγειο. Γίνεται η θεραπεία απευθείας με το τροχήλατο ακριβώς στη θέση της έδρας του οδοντιάτρου.
  • Τέλος, στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, το ιατρείο μπορεί να αναλάβει δωρεάν αριθμό έκτακτων περιστατικών για ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς και ευαίσθητες οικονομικά ομάδες.
Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής "Άγιος Δημήτριος" - Οδοντίατρος Βασιλική Δράκου - Καβάκου 5

Παιδοδοντία | Ενδοδοντία | Περιοδοντολογία | Εμφυτεύματα | Όψεις | Χειρουργικά Περιστατικά | Αισθητική Προσθετική Εμφυτευμάτων -Δοντιών

Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής "Άγιος Δημήτριος" - Οδοντίατρος Βασιλική Δράκου - Καβάκου 7

“Ο οδοντίατρος είναι μία σημαντική ειδικότητα στην ιατρική που μπορεί, με την έγκαιρη πρόβλεψη και την κατάλληλη θεραπεία να προλάβει και να θεραπεύσει πολλές δυσάρεστες και επιβλαβείς καταστάσεις για την υγεία σας. Κατά την εξέταση θα αποκτήσετε πλήρη εικόνα για την κατάσταση του στόματός σας.
Μπορούμε επιτυχώς να ανακόψουμε την εξέλιξη της τερηδόνας και της περιοδοντίτιδας μόνο σε μία με δύο επισκέψεις και μαζί θα οργανώσουμε το πλάνο για την τελική και πλήρη αποκατάστασή του προβλήματός σας.
Μπορείτε να έρθετε με την πανοραμική ακτινογραφία σας για να διαχωρίσουμε το επείγον ιατρικός από το μη επείγον (Αισθητικό, Προσθετικό) διότι υπάρχει κίνδυνος ενδοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας, εγκεφαλίτιδας, θρομβώσεων στα άκρα από τεριδόνα και τις κίστες των γνάθων. Γίνεται ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση όλων και ιδιαιτέρως των μητέρων γιατι η τεριδόνα μεταδίδεται στα παιδιά (στρεπτόκοκκος) με ελάχιστο κόστος εφαρμόζοντας τον όρκο του Ιπποκράτους”.

Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής "Άγιος Δημήτριος" - Οδοντίατρος Βασιλική Δράκου - Καβάκου 9

Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής Άγιος Δημήτριος – Οδοντίατρος Βασιλική Δράκου – Καβάκου. Ευαγγελίστριας 8 & Ιερά Οδός, Αιγάλεω |Τηλ. 210 5904453, 6979447802 |www.agiosdimitriosdent.gr

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button