ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθάριζε το οικόπεδο του γείτονα και… βρήκε το μπελά της!

Επί χρόνια καθάριζε και κλάδευε με έξοδά της το γειτονικό οικόπεδο, δουλειά που έπρεπε φυσικά να κάνει ο ιδιοκτήτης. Αυτός, ενώ αδιαφορούσε επί χρόνια για τις υποχρεώσεις του, εμφανίστηκε πριν απο λίγες μέρες “θυμωμένος”, που η εν λόγω κυρία καθάρισε την περιουσία του. Αυτά τα ευτράπελα συνέβησαν στο Δαφνί. Τελικά, ο υπεύθυνος πολίτης “τα ακούει” κι από πάνω…

Να τι γράφει η παθούσα, κ. Ν.Β.:

Κατοικώ από τη γέννηση μου στην οδό Κομνηνών 10. Εκεί έμεναν και οι γονείς μου ήδη από το 1965. Την περασμένη Κυριακή λοιπόν, όπως και κάθε χρόνο εδώ και περίπου 20 χρόνια, προσελαβα εργάτη για να καθαρίσει το οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι μου, στο νούμερο 8 της ίδιας οδού, διότι είναι αγνώστου προς εμένα ιδιοκτήτη.

Έκοψε με χορτοκοπτικό τα χόρτα και κλαδεψε με αλυσοπρίονο τα δέντρα που υπάρχουν μέσα στο οικόπεδο αυτό για την αποφυγή πυρκαγιάς. Κάποιος “καλοθελητής γείτονας” ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος και εμφανίστηκε σήμερα μετά από τόσα χρόνια με πολύ επιθετικό ύφος και μου ζήτησε το λόγο “γιατί του καθάρισα το οικόπεδο και γιατί κλαδεψα τα δέντρα”.

Παρακαλείται δημόσια ο εν λόγω “καλοθελητής γείτονας” να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι από σήμερα και στο εξής είναι υποχρεωμένος να καθαρίζει το οικόπεδο του με δικές του δαπάνες κάθε χρόνο και έως 30/4 για αποφυγή πυρκαγιάς, όπως ο νόμος ορίζει. Σε διαφορετική περίπτωση θα ειδοποιείται ο Δήμος Χαϊδαρίου και θα του καταλογίζεται η δαπάνη. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας”.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button