ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελία μητέρας ότι βγήκε μαχαίρι σε γυμνάσιο

Νέα υπόθεση εφηβικής παραβατικότητας στην πόλη. Μητέρα μαθήτριας μίλησε ταραγμένη στην εφημερίδα μας, λέγοντας ότι το παιδί της απειλήθηκε με μαχαίρι στο σχολείο.

Η συμπολίτισσα μάς είπε ότι σε γυμνάσιο του Χαϊδαρίου μαθητής έβγαλε μαχαίρι στην κόρη της, γεγονός που κατάγγειλε τόσο στη διεύθυνση του σχολείου όσο και στην Ασφάλεια Χαϊδαρίου. Δήλωσε θορυβημένη με όσα ακούγονται για περιστατικά βίας και ζήτησε να δημοσιεύσουμε το συμβάν, σαν πράξη ευαισθητοποίησης της κοινωνίας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, που έχουν μπει ακόμη και στα σχολεία και φοβίζουν μαθητές και γονείς.

Όπως μας είπε η μητέρα, το σχολείο επέβαλε ποινή αποβολής, ωστόσο η ίδια προβληματίζεται αν πρέπει να καταφύγει στην εισαγγελία ανηλίκων, με το φόβο ότι θα υπάρχει συνέχεια.

Τα στοιχεία τής καταγγέλλουσας είναι στη διάθεση της εφημερίδας. Επίσης και το σχολείο μάς είναι γνωστό, κρίνουμε σκόπιμο όμως να μην το αναφέρουμε, θεωρώντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρξει κινητοποίηση από όλες τις πλευρές (γονείς, σχολείο) ώστε να μην εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα σε τόσο ευαίσθητους χώρους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button