ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Καταγγελία αστυνομικών για κρούσματα στην Τροχαία Δυτικής Αττικής

Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες στις οποίες καλούνται να εργαστούν εν μέσω πανδημίας, κάνουν αστυνομικοί από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στο Περιστέρι.

Σε έγγραφη καταγγελία του ο Ζέινος Σόλων, Αστυνομικός Α.Τ. Ασπροπύργου αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ από Δυτική Αττική και μέλος της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών, αναφέρει ότι ενώ έχουν ενημερωθεί από αστυνομικούς για ύπαρξη κρουσμάτων, οι μόνοι που μπήκαν σε καραντίνα είναι όσοι διαγνώστηκαν με τον κορονοϊό και ότι δεν εκδηλώθηκε κανένα ενδιαφέρον για ιχνηλάτηση εντός της Υπηρεσίας.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός τονίζει ότι πρόκειται για «άλλο ένα περιστατικό αδράνειας της ηγεσίας» που «προστίθεται στον μακρύ κατάλογο με αντίστοιχα περιστατικά, την ώρα που οι συνάδελφοί μας βρίσκονται σε κίνδυνο ζωής». 

Αναλυτικά η καταγγελία – ανακοίνωση

Τραγικά και επικίνδυνα όσα συμβαίνουν εδώ και μια βδομάδα στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στο Περιστέρι. Όπως μας καταγγέλλουν συνάδελφοι την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τρεις συνάδελφοι, και σήμερα 2/4 ανακοινώθηκε ότι άλλη μια συνάδελφος βρέθηκε θετική. Παρά ταύτα, οι μόνοι που μπήκαν σε καραντίνα ήταν οι ίδιοι οι ασθενείς. Κανένα ενδιαφέρον για ιχνηλάτηση εντός της Υπηρεσίας ώστε να μπουν σε καραντίνα και όσοι συνάδελφοι ήρθαν σε επαφή με τους ασθενείς. Το μόνο που συνέβη ήταν να γίνει μια υποτυπώδης απολύμανση στο κτίριο και στα οχήματα.

Οι συνάδελφοί μας και οι οικογένειές τους εκτεθειμένοι στον κορωνοϊό και η μέριμνα από την Ηγεσία ΚΑΜΙΑ!

Το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δ. Αττικής είναι μια υγειονομική βόμβα και εξακολουθεί να λειτουργεί. Άλλο ένα περιστατικό αδράνειας της ηγεσίας προστίθεται στον μακρύ κατάλογο με αντίστοιχα περιστατικά, την ώρα που οι συνάδελφοί μας βρίσκονται σε κίνδυνο ζωής. Καλούμε όλους τους αρμόδιους να ενεργοποιηθούν άμεσα, προτού χειροτερέψουν περισσότερο τα πράγματα!

ΖΕΪΝΟΣ Σόλων, Αστυνομικός Α.Τ. Ασπροπύργου αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ από Δυτική Αττική και μέλος της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button