ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καραϊσκάκη: Τρεις ανήλικοι ληστές με σουγιάδες και άγρια καταδίωξη!

Τρεις ανήλικοι έσπειραν το φόβο στον κεντρικό δρόμο της πόλης και τελικά συνελήφθησαν μετά από κυνηγητό στη Λεωφόρο Αθηνών.

Οι τρείς νεαροί με σουγιάδες “πεταλούδα” στην τσέπη, βγήκαν το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουλίου για “κυνήγι” συνομηλίκων τους στην Στρατάρχη Καραϊσκάκη. Γύρω στις 9 μμ. συνάντησαν δύο 15χρονους και τους επιτέθηκαν. Ο ένας έβγαλε από την τσέπη του σουγιά και τον ακούμπησε στον μηρό του ενός παιδιού, ζητώντας να του δώσει την τσάντα του. Όμως ο μικρός αντιστάθηκε. Τη σκηνή είδαν γείτονες που αντέδρασαν και αμέσως κάλεσαν το 100.

Η συμμορία των τριών μόλις κατάλαβε ότι η δράση της έγινε αντιληπτή έφυγε με τα πόδια προς τη Λ. Αθηνών. Το θύμα της επίθεσης όμως έδωσε περιγραφή τους και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που είδαν τους τρεις να κατεβαίνουν τη Λεωφόρο προς το Αιγάλεω, τους κάλεσαν να σταματήσουν. Αυτοί άρχισαν να τρέχουν και σκόρπισαν. Στο σημείο έφτασαν και άλλες μηχανές της ΔΙΑΣ και άρχισε καταδίωξη προς διαφορετικά σημεία. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι νεαροί προέβαλαν σκληρή αντίσταση στους αστυνομικούς, μέχρι που πέρασαν σε όλους τις χειροπέδες.

Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου όπου διαπιστώθηκε ότι είναι μόλις 14 ετών οι δύο και 15 ο τρίτος, ο ένας Έλληνας και οι άλλοι αλλοδαποί, κάτοικοι Αθήνας. Πάνω τους βρέθηκαν δύο σουγιάδες “πεταλούδα”. Σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία με σοβαρό κατηγορητήριο: Απόπειρα ληστείας, παραβίαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση κατά της αρχής.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button