ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καραϊσκάκη, απαγορευμένη ζώνη – Τι ζούμε…

Ο παππούς έβγαλε βόλτα το εγγονάκι του στο κέντρο της πόλης χτες, βράδυ Σαββάτου 8/10. Βίωσε το φόβο και την οργή. Τα συμπύκνωσε στο φωτογραφικό οδοιπορικό που έστειλε στην εφημερίδα μας, με την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει, αν και “Τροχαία δεν υπάρχει από τότε που έφυγε από το Χαϊδάρι”, όπως μας είπε, συμπληρώνοντας: “Τι ζούμε… Πόση αδιαφορία μπορεί να χαρακτηρίζει αυτούς τους ανθρώπους… Αναγκάστηκα κακήν κακώς να επιστρέψω στο σπίτι βγάζοντας το καροτσάκι στον δρόμο, ανάμεσα σε αυτοκίνητα που έτρεχαν! Τα μαγαζιά πρέπει να δουλέψουν, αλλά το κέντρο της πόλης δεν επιτρέπεται να είναι αποκλεισμένη ζώνη. Τρόπος υπάρχει, αρκεί να μην θέλει ο καθένας να παρκάρει στο κέντρο, έξω από το μαγαζί. Πέντε λεπτά περπάτημα δεν βλάπτουν…”

Το φωτορεπορτάζ προέρχονται από το κομμάτι από την Κερασούντος μέχρι την Πλατεία Ηρώων, δηλαδή περίπου 100 μ. Κάθε πεζοδρόμιο, κάθε ράμπα, κάθε διάβαση είναι ασφυκτικά αποκλεισμένη.

Καραϊσκάκη, απαγορευμένη ζώνη - Τι ζούμε... 1
Πλατεία Ηρώων. Η ράμπα αποκλεισμένη από δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα!
Καραϊσκάκη, απαγορευμένη ζώνη - Τι ζούμε... 3
Καραϊσκάκη και Κερασούντος. Οι διαβάτες δεν ξέρουν από πού να περάσουν.
Καραϊσκάκη, απαγορευμένη ζώνη - Τι ζούμε... 5
Το πεζοδρόμιο της Καραϊσκάκη γίνεται πάρκινγκ. Όμως τα καροτσάκια και οι ανάπηροι δεν μπορούν να ανεβούν ή να κατεβούν τα σκαλιά του πεζόδρομου για να διασχίσουν το κομμάτι από Πλατεία Ηρώων μέχρι Κερασούντος.
Καραϊσκάκη, απαγορευμένη ζώνη - Τι ζούμε... 7
Οι πεζοί από το οδόστρωμα. Το ανέβασε στο πεζοδρόμιο παρόλο που βλέπει τα κολονάκια. Πώς το πέρασε;
Καραϊσκάκη, απαγορευμένη ζώνη - Τι ζούμε... 9
Κι άλλη ράμπα…
Καραϊσκάκη, απαγορευμένη ζώνη - Τι ζούμε... 11

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button