ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλπες στη Νέα Δημοκρατία Χαϊδαρίου – Ποιοι είναι υποψήφιοι

Για πρώτη φορά τα στελέχη του κόμματος μπορούν να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων.

Στις 24 Οκτωβρίου εκλέγονται οι σύνεδροι και νέα τοπικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας. Στο Χαϊδάρι η προετοιμασία και οι ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σημειώνουμε ότι λόγω των υγειονομικών μέτρων για την COVID-19, το κόμμα δίνει στα μέλη της ΝΔ τη δυνατότητα να ψηφίσουν είτε με την φυσική τους παρουσία στην κάλπη είτε ηλεκτρονικά. Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές θα έχουν και όσα νέα μέλη της εγγραφούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Οι διεκδικητές της προεδρίας

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του προέδρου ο νυν πρόεδρος Λουκάς Καρασταστήρης και ο αντιστράτηγος Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Νικολάου. Δεν αναμένεται να προκύψει νέα υποψηφιότητα για τη θέση αυτή μέχρι αύριο Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, που λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Άλλα μέλη θα διεκδικήσουν μια θέση  στο νέο διοικητικό της συμβούλιο όπως Βίκυ Κακάλη, Θοδωρής Γεωργαντάς, Χρήστος Γούσιας, Γρηγόρης Διαμάντης, Ελένη Καλιακμάνη, Βέρα  Χαχάμη, Αλεξάνδρα Λιόση, Θανάσης Σακκάς και Ηλίας Μελετίου. 

Και δεύτερη κάλπη

Την ίδια μέρα θα γίνει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Β5 ΝΟΔΕ. Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό πως ο νυν πρόεδρος της Δημήτρης Μαυροειδάκος θα είναι και πάλι υποψήφιους, ενώ νέο πρόσωπο που θα διεκδικήσει αυτή τη θέση είναι ο Λάμπρος Κεραμίδας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button