ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΕΥ ΖΕΙΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ: Καλοκαιρινό Καμπ 2022 για μικρούς campΠερ

Τα φροντιστήρια «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ» με μεγάλη χαρά λειτουργούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το θερινό παιδαγωγικό πρόγραμμα «CamΠΕΡ». Στόχος της φετινής χρονιάς είναι η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών ταυτόχρονα με την εξέλιξη των γνώσεων τους. Η μετά-πανδημία εποχή έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες και δεδομένα. Για τον λόγο αυτό πλέον κρίνονται απαραίτητες και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν την ανάγκη έκφρασης των παιδιών και θα αναδείξουν τις ευαισθησίες τους.

Στα φροντιστήρια «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ» ακολουθούμε πάντα τα δεδομένα της εποχής και λειτουργούμε με γνώμονα την συναισθηματική και πνευματική ενδυνάμωση των παιδιών κάθε ηλίκιας. Βασικός άξονας των προγραμμάτων του «CamΠΕΡ» είναι η πρόληψη της συναισθηματικής φόρτισης και του άγχους των παιδιών μέσα από μια ανάλαφρη εκπαιδευτική διαδικασία, όπου προτεραιότητά είναι να περάσουν όμορφα τα παιδιά μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα και φέτος, το οποίο θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικές δραστηριότητες με θέατρο, παιδική λογοτεχνία, κινηματογράφο και μουσικοκινητική αγωγή και βιωματικά εκπαιδευτικά παιχνιδια. Τα παιδιά θα εχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την τέχνη του δράματος σε συνδυασμό με ξένες γλωσσες, χορό, μουσική, καθώς επίσης θα εξασκηθούν και τα βασικά πεδία της γλώσσας και των μαθηματικών μεσα απο διαδραστικά παιχνίδια. Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν ακόμη στην ενθάρρυνση του αισθήματος της δημιουργικότητάς, της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Το αποτέλεσμα που επιθυμούμε να επιτύχουμε είναι η  καταπολέμηση του άγχους, της ανασφάλειας και της εσωστρέφειας που δημιούργησε η πανδημία στα παιδιά.

ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ: Καλοκαιρινό Καμπ 2022 για μικρούς campΠερ 1
Για το αναλυτικό πλήρες πρόγραμμα ανά τάξη δείτε εδώ

Το κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ξεχωριστά ως προσωπικότητα με τις ιδιαιτερότητες του και τα δυνατά στοιχεία. Στόχος μας να τα ανακαλύψουμε μαζί και να τα ενθαρρύνουμε να τα αγαπήσουν και να τα αναδείξουν.  

Επίσης για πρώτη φορά θα προσφέρουμε ένα πακέτο προετοιμασίας για τα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού μέσα από το οποίο θα εισαχθούν ομαλά στα νεά δεδομένα των τάξεων του γυμνασίου.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας,

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του καλοκαιρινού τμήματος των φροντιστηρίων «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ»,

«CamΠΕΡ»

ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ
Στοιχεία επικοινωνίας:
Στρ. Καραϊσκάκη 72, Χαϊδάρι 124 61, Τ: 210 59 85 307
Αγίας Τριάδος 41 & Παπάγου, Περιστέρι 121 37, Τ:210 58 23 173
Γεωργίου Παπανδρέου 66, Δάσος Χαϊδαρίου 124 62, Τ: 210 58 15 830

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button