ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και για τρίτη ληστεία κατηγορείται Χαϊδαριώτης κακοποιός

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας που αφορούσε δύο ληστείες που φέρεται να διέπραξε ένας Χαϊδαριώτης, σε βάρος του προστέθηκε άλλη μία.

Την προηγούμενη εβδομάδα ζαχαροπλάστης που διατηρεί κατάστημα  στο Αιγάλεω κατήγγειλε πως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου άγνωστος, έχοντας ίδια χαρακτηριστικά και με πανομοιότυπο τρόπο, εξανάγκασε την υπάλληλο του να του παραδώσει ποσό περίπου 100 ευρώ που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

Η περίπτωση αυτή εξιχνιάστηκε άμεσα από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου και με τη βοήθεια οπτικού υλικού από κάμερα καταγραφής. Έτσι ο φάκελος της δικογραφίας περιλαμβάνει και την τρίτη ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγες ώρες πριν την καταγγελία τού επιχειρηματία από την γειτονική πόλη, ο κατηγορούμενος για τις δύο πρόσφατες ληστείες, με ομόφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Με βάση τα νέα δεδομένα υπάρχει το ενδεχόμενο να τον καλέσει ξανά ο Ανακριτής για συμπληρωματική κατάθεση.

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος Χαϊδαριώτης στο παρελθόν έχει καθίσει αρκετές φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ληστείες και έχει εκτίσει ποινές σε δικαστικές  φυλακές. Αποφυλακίστηκε το περασμένο καλοκαίρι και όπως δείχνουν τα γεγονότα ξανάρχισε την παράνομη δράση του.  

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ληστεία στο Παλατάκι, από σεσημασμένο 39χρονο Χαϊδαριώτη

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button