ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ηλεκτρονικό ραντεβού rapid test, εκτός τόπου και χρόνου – “Γελά ο κόσμος”

Εχτές δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση για την καθιέρωση διαδικασίας ηλεκτρονικού ραντεβού για rapid test στο testing.gov.gr, σήμερα κιόλας κατέφθασε ένα κύμα έντονων παραπόνων των συμπολιτών μας, που καλούνται να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη της Αθήνας για το τεστ και μάλιστα μετά από μερικές ημέρες! Ποιοι και από πού θα έρθουν στο Χαϊδάρι άραγε;

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα ο έλεγχος στον μόνιμο σταθμό που εδρεύει στην πόλη μας (2ο Κλειστό Γυμναστήριο) γινόταν χωρίς ραντεβού. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε πράγματι μεγαλύτερη προσέλευση, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ουρά. Φαινόμενα σαν αυτό πήγε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση με το ηλεκτρονικό ραντεβού, αλλά “τα έκανε ρόιδο”. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα 23/3 πολλοί Χαϊδαριώτες, που έκαναν την ηλεκτρονική αίτηση για τεστ, πήραν μήνυμα για ραντεβού 26/3, στην οδό Μεσογείων και Κατεχάκη, στο 401 ΓΣΝΑ. Ο ορισμός του “εκτός τόπου και χρόνου”, δηλαδή. Ας χορηγούν ταυτόχρονα και άδεια από τη δουλειά ή έστω “φύλλο πορείας”, που είναι και της μόδας.

Δείτε κάποια από τα σχόλια των πολιτών, από τη σελίδα μας στο fb, αλλά και τα μηνύματα που μάς έστειλαν:

Λ.Σ.: Ναι, φοβερό και αυτό… Έβαλα τον τ.κ. 12461 του Χαϊδαρίου και μου είπαν να πάω στην Κατεχάκη. Ακόμα και αν δεν έχω κολλήσει, να τον κολλήσω στο μετρό ή το λεωφορείο!

Β.Π. Εμένα μου έστειλαν να πάω Παρασκευή στο 401ΓΣΝ. Δεν υποτίθεται ότι κλείνουμε ραντεβού για τον σταθμό του Χαϊδαρίου έστω του Περιστερίου; Γελά ο κόσμος…

Η.Τ.: Και μένα η σελίδα του ΕΟΔΥ μού έστειλε μνμ για το στρατιωτικό νοσοκομείο στη Μεσογείων… Απλώς είναι μεγάλη ταλαιπωρία η μετακίνηση για ένα απλό τεστ τόσο μακριά…!

Π.Λ.: Διάβασα στην σελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου ότι για να αποσυμφορηθεί το τμήμα που κάνει τα rapid test, μπορούμε να κλείσουμε ηλεκτρονικά ραντεβού στην σελίδα testing.gov.gr. Το έκανα χθες και τώρα μου ήρθε επιβεβαίωση για το τεστ Πέμπτη 25 Μαρτίου στο 401ΓΝΑ. Σας στέλνω το μήνυμα της επιβεβαίωσης του ραντεβού. Σας παρακαλώ αναδείξτε το για να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες.

Α.Χ. Είχα ξανακάνει rapid test στο Χαϊδάρι πριν από 10 μέρες, στο άψε σβήσε. Αυτό μπορεί να το κανείς πράγματι να το πει “γρήγορο τεστ”. Τώρα, μου απάντησαν να πάω 25/3 στη Μεσογείων και σε λίγο το άλλαξαν και μου είπαν πως ισχύει για 26/3, 8 το πρωί. Μέχρι τότε μάλλον θα ξέρω αν έχω κολλήσει… Πήγαινε – έλα στη Μεσογείων, συμφέρει να πληρώσω μόνη μου ένα τεστάκι σε ιδιωτικό κέντρο.

Β.Π.: Και εγώ συμπλήρωσα τα στοιχεία και με στέλνει στο 401 ΓΣΝ. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ενώ ζητάει τκ, σε στέλνει όπου θέλει αυτό!!! Τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης της κινητής μονάδας στο Χαϊδάρι;;;; Εννοείται ότι δεν πάω.

Ν.Κ.: Και εμένα. Και βέβαια δεν πήγα…

Με την ευκαιρία: Δεν θα ανακοινώσει τελικά ο δήμαρχος τα στοιχεία για την εξάπλωση του κορωνοϊού στο Χαϊδάρι; Αν προβλέπονται ποινικές κυρώσεις γι’ αυτό, να μας το πει να σταματήσουμε να ζητάμε δημοσιοποίηση των χρήσιμων στοιχείων (αριθμητικά εννοείται, όχι προσωπικά δεδομένα). Δεν θέλουμε να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση, αν και ξέρει ότι σε αυτή την περίπτωση θα είχε την πόλη στο πλευρό του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button