ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική μουσική και εντυπωσιακά εναέρια πλάνα από το αεροδρόμιο της Κωπαΐδας

Ο 22χρονος Κώστας Κρητικός γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ”DeeKay”, κάτοικος του δήμου μας. Πραγματοποίησε μια παραγωγη 3ων  Dj Sets στο εντυπωσιακο αεροδρομιο (Spot Flight Aviation) της Κωπαΐδας σε συνεργασία με μια ομάδα νέων παιδιών από την Θεσσαλονίκη ”Manifest Skg”. Με σκοπό να αναδείξουν το φυσικό πλούτο της Βοιωτίας, αλλα και τις δουλειές τους!

Συνδυάζοντας λοιπόν ηλεκτρονικη μουσική από τον DJ/Producer DeeKay, την ενδυματολογική αισθητική από την Manifest Skg αλλά και τα εντυπωσιακά πλάνα από τον Ανδρέα Μπάκουλη, Κώστα Παπαδογούλα και Δημήτρη Τσιρώνη, δημιουργήθηκε μια σειρά από τρια πολύ ενδιαφέροντα βίντεο (Dance Before Flight), από τα οποιία το πρώτο επεισόδιο είναι δημοσιευμένο μέχρι στιγμής, και αναμένονται σύντομα και τα υπόλοιπα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρωτο επεισοδιο απο το Dance Before Flight στο παρακάτω YouTube Link!

Λίγα λόγια για τον DeeKay

Ο DeeKay (Κώστας Κρητικός) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ασχολείται με το Djing από τα 12 του χρόνια. Η μουσική του ανήκει στο ύφος της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Σπουδασε τεχνολογία ήχου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο πιο συγκεκριμένα στο Ληξούρι Κεφαλληνίας και αυτήν την περιοδο εκτελεί την πρακτικη του στην ΕΡΤ A.E. Έχει παίξει σε γνωστά Clubs, Theaters, Stages και Bars σε διάφορα μέροι της Ελλάδας όπως: FarOut Beach Club (Ιος), Αρχιτεκτονική (Αθήνα), Χυτήριο (Αθηνα), Pash Nightclub (Ιος), Inside Bar (Κεφαλονιά), Poco Loco Bar (Ιος), Black Box (Αθήνα) κλπ. Επίσης αυτην την περιοδο είναι Resident dj στην Trak Cafe,Bar (Χαϊδάρι) και έχει ενταχθεί στην MAD Dreams, μια ομάδα διοργάνωσης ψυχαγωγικών εκδηλώσεων πανελλήνιου βεληνεκούς,όπου αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του σε εντυπωσιακά Event μέσα στην χρονια μέσω αυτής.

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα Social Media της ομάδας:

Dj/Producer

DeeKay: https://linktr.ee/deekay.music 

Supported by: 

Manifest Skg: https://bit.ly/3kU9T2Y

Spot Flight Academy: https://bit.ly/3iENPIj

Videographers:

Andreas Bakoulis: https://bit.ly/3mcQKsv

Kostas Papadogoulas: https://bit.ly/3l1G7tn

Dimitris Tsironis: https://bit.ly/3CU01w8

Edited by: 

Andreas Bakoulis: https://bit.ly/3mcQKsvKostas Kritikos: https://bit.ly/3EY4HmC

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button