ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Η στιγμή που ο δήμαρχος κρύφτηκε ακόμη πιο βαθιά στην καρέκλα του…”

Αποστόλης Θεοφίλης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”

Ο δήμαρχος των ψεμάτων συνεχίζει να “κρύβεται” στα δημοτικά συμβούλια. Αποφεύγει τον διάλογο όπως ο “διάβολος το λιβάνι”. Στην τελευταία συνεδρίαση, παρίστανε τον ανίδεο και δεν απάντησε σε δύο σημαντικά ερωτήματά μας.

  • Εάν με δική του παρέμβαση, πήγε η αστυνομία στα γήπεδα τένις να βγάλει μικρούς αθλητές που έπαιζαν εκείνη την ώρα.
  • Εάν έχει επαγγελματική εμπλοκή ο αδερφός του αντιδημάρχου κοινωνικών υπηρεσιών κ. Φώτη Θεοδωρακόπουλου με την εταιρεία που ανέλαβε την διανομή τροφίμων “ΤΕΒΑ” για λογαριασμό του δήμου.

Δύο ζητήματα, το ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το άλλο, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

Όμως ο κ. Βαγγέλης Ντηνιακός επέλεξε την σιωπή. Έβαλε μπροστά τους συνεργάτες του να δικαιολογούν όσα φέρουν την “υπογραφή” του. Όμως, οι εξηγήσεις τους ήταν αόριστες και ασαφείς.

Από την μία, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού σε ένα ακόμη κρεσέντο ασχετοσύνης όπου ανάγκασε ακόμη και τον αρχηγό της, να την διορθώσει για το ζήτημα των πέντε ευρώ στα γήπεδα και από τη άλλη, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών έκανε μια γενικόλογη τοποθέτηση με πολύ συναίσθημα αλλά καμία ουσία.

Λίγο μετά, τους “άδειασε” πάλι με την παρατεταμένη αφωνία του. Είναι πλέον προφανής η αδυναμία του να απαντήσει γιατί έχει στερέψει από ψέμματα.

Για εμάς δεν φτάνει η νομιμότητα της εκάστοτε διαδικασίας, αλλά πρωτίστως η πολιτική ηθική της. Η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη και σταθερή. Οι αιρετοί, όταν κατέχουν θέσεις ευθύνης, οφείλουν να αφήνουν στην άκρη, φιλίες και συγγενικούς δεσμούς για να υπηρετήσουν απερίσπαστοι την πόλη.

Για τον λόγο αυτό επανήλθαμε και ξαναρωτήσαμε, αλλά ο δήμαρχος “κρύφτηκε” ακόμη πιο βαθιά στην καρέκλα του δημάρχου. Δεν πήραμε ξεκάθαρες απαντήσεις με στοιχεία από την δημοτική αρχή της πολιτικής εξαπάτησης και γι’ αυτό πράξαμε το αυτονόητο.

Καταψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα που “βρέχει” εκατομμύρια ευρώ, αλλά δύο χρόνια τώρα δεν έχει “κλείσει” ούτε μια λακκούβα, δεν έχει φτιάξει ένα πεζοδρόμιο, δεν έχει βάλει ούτε μια λάμπα  led.

Καταψηφίσαμε τον Προϋπολογισμό των ρουσφετιών και των “απευθείας αναθέσεων”.

Ζητήσαμε  την άμεση παραίτηση του κ. Θεοδωρακόπουλου και συνεχίζουμε να την ζητάμε για λόγους ηθικής τάξης.

Η περιουσία του Χαϊδαριώτικου λαού δεν είναι “ξέφραγο αμπέλι”. Ο δήμος δεν είναι “τσιφλίκι” της παράταξης Ντηνιακού.

Υ.Γ 1 Είναι εξαιρετικά αστείο να μιλάει για ευκαιριακούς συμμάχους ο δήμαρχος, που ως υποψήφιος κατηγορούσε με επιχειρήματα “λάσπης” την Δημοτική Αρχή Μαραβέλια και σήμερα έχει δύο αντιδημάρχους του (κ. Κέντρης, κ. Θεοδωρακόπουλος) στις ίδιες ακριβώς θέσεις ευθύνης, δημοτικούς συμβούλους του και λοιπούς γραμματείς.

Υ.Γ. 2 Είναι εξαιρετικά αστείο να μιλάει για ευκαιριακούς συμμάχους ο δήμαρχος που το 2014 στήριξε με ανακοίνωσή του ως μονόδρομο την εκλογή Σελέκου για να φύγει η παράταξη Μαραβέλια και έξι μήνες μετά άρχισε την “φτηνή” αντιπολίτευση. Τυχοδιωκτισμός ή έφεση στις πολιτικές “κωλοτούμπες”;

Υ.Γ.2 Δήμαρχε, τα πρωτεία του μεγαλύτερου πολιτικού ψεύτη που πέρασε από την πόλη, δεν μπορεί να στα πάρει κανείς, τα κέρδισες  επάξια με τις μακέτες του ΜΕΤΡΟ και του ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑήρθαν#

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο ΧΑΪΔΑΡΙ_ΞΑΝΑσυνεχίζουν#

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button