ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τοπικές πολιτιστικές δράσεις με κριτήρια υψηλής ποιότητας”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών με τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού σχετικά με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού 2020»

Σε αγαστό κλίμα συνεργασίας και δημιουργικών προτάσεων έγινε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Α. Λεωτσάκου με τους αντιδημάρχους Πολιτισμού των επτά δήμων της Περιφερειακής Ενότητας.

Οι δύο βασικοί άξονες της συνάντησης ήταν:

1. να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων σύμφωνα με τις υποδείξεις που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον ΕΟΔΥ, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

2. Ο σχεδιασμός για περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού στη Δυτική Αθήνα, διαμορφώνοντας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό αποτύπωμα με την παροχή πολιτιστικών αγαθών υψηλού κύρους.

Με γνώμονα τόσο την ενίσχυση του Πολιτισμού και τη στήριξη των καλλιτεχνών που πλήττονται από τις διαστάσεις πανδημίας που εξέλαβε ο κορωνοϊός όσο και την απόλυτη ασφάλεια για το κοινό και για τους καλλιτέχνες, η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τοπικές πολιτιστικές δράσεις, που πληρούν κριτήρια υψηλής ποιότητας.

"Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τοπικές πολιτιστικές δράσεις με κριτήρια υψηλής ποιότητας" 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button