Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες, το πρωί της Τρίτης (16/12), στο Μετρό της Αθήνας.
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό διεξάγεται προσωρινά στο τμήμα Δημοτικό Θέατρο – Εθνική Άμυνα λόγω τεχνικού προβλήματος στη σηματοδότηση.
Εκτός λειτουργίας, όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ, είναι το τμήμα Χολαργός- Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο και πιο συγκεκριμένα οι 9 εξής σταθμοί:
- Χολαργός
- Νομισματοκοπείο
- Αγία Παρασκευή
- Χαλάνδρι
- Δουκίσσης Πλακεντίας
- Παλλήνη
- Παιανία
- Κορωπί και
- Αεροδρόμιο
Άγνωστο παραμένει αυτή τη στιγμή το διάστημα αποκατάστασης της βλάβης.
Όπως αναφέρουν καταγγελίες επιβατών στα social media «μας έβγαλαν από το βαγόνι του Μετρό και μας είπαν ότι ο σταθμός κλείνει. Ο σταθμάρχης μας είπε πως έχουν χαλάσει οι σηματοδότες και δε λειτουργεί το μετρό».
«Κι έτσι απλά και ξαφνικά, βγαίνει εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος στη σηματοδότηση ολόκληρο το τμήμα Χολαργός – Αεροδρόμιο στη γραμμή 3» αναφέρει άλλος χρήστης.
“Από πότε έχουν να κάνουν update στα τελευταία drivers του συστήματος; Κάτσε τώρα και περίμενε στην αποβάθρα μέχρι να φτιαχτεί. Ελλάς ολέ!”
“Ας απαιτήσουμε όλοι επιστροφή χρημάτων στο 60πλασιο της τιμής του εισιτηρίου που πληρώσαμε όπως είναι το πρόστιμο όταν κάποιος δεν έχει εισιτήριο. Μάλλον για να είναι συνεπείς πρέπει να πληρώνουν το κοινό τους.”