ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιαννακόπουλος – Λαγός: Η νέα γενιά του Α.Ο. Χαϊδαρίου

Του Χρήστου Τσούνη

Ο Θεόφιλος Γιαννακόπουλος και ο Τάσος Λαγός είναι δύο από τους νέους παίκτες που έχουν βγει από την ακαδημία του Α.Ο. Χαϊδαρίου και έχουν ενταχθεί στην πρώτη ομάδα τα τελευταία χρόνια. Οι εικοσάχρονοι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο πρωτάθλημα και έχουν δείξει ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί πάνω τους.

Ο Θεόφιλος Γιαννακόπουλος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός ενώ ο Τάσος Λαγός είναι σέντερ μπακ. Βέβαια και τους δύο τους έχουμε δει να αγωνίζονται και σε άλλες θέσεις μέσα στο γήπεδο.

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χαϊδαρίου μίλησαν στο Χαϊδάρι Σήμερα:

Ποιοι είναι οι αγωνιστικοί στόχοι σας για τη νέα περίοδο;

Γιαννακόπουλος: «Ο φετινός μου αγωνιστικός στόχος πρώτα απ’ όλα είναι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Απώτερος στόχος μου είναι να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου να παίξω σε ψηλότερη κατηγορία»

Λαγός: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου στο μέγιστο βαθμό δίνοντας το 100% σε κάθε παιγνίδι»

Ποια νομίζετε ότι είναι τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι σας και τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσετε;

Γιαννακόπουλος: «Αυτό που πιστεύω ότι ξεχωρίζει στο παιχνίδι μου είναι η ταχύτητα και η σχετικά καλή τεχνική μου. Αυτό που σίγουρα πρέπει να βελτιώσω είναι η τελική ενέργεια και η ηρεμία που πρέπει να έχω για να κάνω τις σωστές επιλογές»

Λαγός: «Αυτό που πάντα είχα ως δυνατό μου σημείο ήταν ότι ακόμα και σε μεγάλα παιχνίδια ποτέ δεν με κατέβαλλε το άγχος και μπορούσα να μείνω ψύχραιμος σε δύσκολες στιγμές στο παιγνίδι και να κάνω αυτό που έπρεπε για την ομάδα μου χωρίς να παρασύρομαι. Χρειάζεται να βελτιώσω την ψυχολογία μου καθώς έμεινα καιρό εκτός γηπέδων λόγο ενός τραυματισμού στον αριστερό χιαστό και λόγο του κορονοϊού και χρειαζόμουν χρόνο συμμετοχής ώστε να επανέλθω για αυτό και την φετινή σεζόν έχω αρχίσει δυνατά ώστε να βρω ξανά τον εαυτό μου»

Ήσασταν μικροί όταν ο ΑΟΧ αγωνιζόταν στις εθνικές κατηγορίες. Ωστόσο γνωρίζετε τη μεγάλη ιστορία της ομάδας. Τι σημαίνει για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει βγει μέσα από την ακαδημία να φοράει τη φανέλα του Α.Ο. Χαϊδαρίου;

Γιαννακόπουλος: «Όπως γνωρίζουμε όλοι το Χαϊδάρι έχει πολύ σημαντική ιστορία καθώς είχε αγωνιστεί στις υψηλές κατηγορίες, στη Β’ και Γ’ εθνική. Για έναν νέο όπως εγώ αλλά και για άλλους συμπαίκτες μου είναι κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό να γνωρίζει πόσο σημαντική και ιστορική είναι η φανέλα που φοράει. Έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να κρατήσουμε την φήμη και την ιστορία της εκεί που βρίσκεται»

Λαγός: «Την ιστορία του ΑΟΧ την γνωρίζουμε όλοι φυσικά. Εγώ αν και ήμουν μικρός όταν παίζαμε στις εθνικές κατηγορίες είχε τύχει και λόγω του πατέρα μου φυσικά, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα τότε για μια περίοδο, να μπω ball boy σε μερικούς αγώνες στο γήπεδο του Δάσους αλλά και να είμαι στην φανταστική κερκίδα που έκαναν τότε οι φίλαθλοι της ομάδας. Γνωρίζω το βάρος της φανέλας και είναι τιμή μου που την φόραγα από μικρός στις ακαδημίες και συνεχίζω να την φοράω και τώρα στην αντρική ομάδα»

Πέρυσι η διεκδίκηση της ανόδου χάθηκε για ένα βαθμό. Αν και είναι νωρίς ακόμη, τι νομίζετε ότι μπορεί να πετύχει η ομάδα φέτος;

Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς πέρυσι όπως είπατε για έναν βαθμό δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση κάτι που όλους μας στεναχώρησε. Φέτος αν και είναι νωρίς, βασικός στόχος είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται με κύριο μέλημα να μην χάνει κανένα παιχνίδι η ομάδα»

Λαγός: «Πέρυσι μπορεί η διεκδίκηση της πρώτης θέσης να χάθηκε για ένα βαθμό ωστόσο εμείς τον στόχο μας τον πετύχαμε και είναι αυτό που θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε και φέτος. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο ώστε ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να ευχαριστιέται αυτό που βλέπει»

Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία και στους δυο σας. Καλή επιτυχία και στην ομάδα μας.

Γιαννακόπουλος: «Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να είναι άλλη μια χρονιά που θα καταφέρει η ομάδα να πάει τόσο καλά. Και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι είναι ο 12ος παίχτης, να μας στηρίξουν όπως και πέρυσι»

Λαγός: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button