ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Για πρώτη φορά στη Δυτική Αττική στοχευμένες σπουδές Οικονομίας και Διοίκησης σε αναγνωρισμένο ΙΙΕΚ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Νέα εποχή ξεκινά στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση για τους νέους και νέες της Δυτικής Αττικής, δεδομένου ότι η Swiss Approval Academy, με έδρα την Ελευσίνα, έχοντας 20 χρόνια αναγνώρισης στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή αγορά, εντάσσει στους κόλπους της Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, με έδρα αποκλειστικά στην Δυτική Αττική (Ελευσίνα).

Θέτοντας ως πρωταρχικό σκοπό την κυρίαρχη ανάγκη των νέων να εισαχθούν στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, το ΙIΕΚ Swiss Approval Institute ανέλαβε να συνδέσει τις σπουδές ανώτερου επιπέδου με την άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν πρακτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων Διοίκησης, συμμετέχοντας σε επιθεωρήσεις συστημάτων διοίκησης – management systems audits – σε διάφορα πρότυπα οργάνωσης και διοίκησης, που σχετίζονται με το περιβάλλον, την ποιότητα, την διαφάνεια στις οικονομικές διεργασίες, την ασφάλεια στις βιομηχανίες τροφίμων, στον τομέα της υγείας, κλπ…

Με εύκολη πρόσβαση και ελεύθερο πάρκινγκ, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του IΙΕΚ Swiss Approval Institute, οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Οικονομίας και Διοίκησης θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από στελέχη Επιχειρήσεων, με case studies της σύγχρονης αγοράς και με πρότυπα μοντέλα διαχείρισης.

Για πρώτη φορά στη Δυτική Αττική στοχευμένες σπουδές Οικονομίας και Διοίκησης σε αναγνωρισμένο ΙΙΕΚ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα 3

Το ΙΙΕΚ Swiss Approval Institute, είναι ΜΗ Κερδοσκοπικός Οργανισμός. Οι σπουδαστές και φοιτητές του Ινστιτούτου, είναι ταυτόχρονα και Μέλη αυτού, απολαμβάνοντας τα προνόμια της Μη Κερδοσκοπικής δραστηριότητας.

Το όφελος των φοιτητών και των σπουδαστών του Swiss Approval Institute είναι ότι τα κέρδη του Νομικού Προσώπου επιστρέφουν στην εκπαίδευση, στην κατάρτιση, στις εγκαταστάσεις και στην Ακαδημαϊκή εξέλιξη, προς όφελος των μελών του Ινστιτούτου.

Ο Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας του IIEK Swiss Approval Institute και οι ειδικότητες που ανήκουν σε αυτόν,έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους σπουδαστές για μια συναρπαστική καριέρα. Παρέχουν τις γνώσεις, τις βασικές δεξιότητες, τις πρακτικές, την κατανόηση και την διορατικότητα που θα τους επιτρέψει να αντιμετωπίσουν με αποτέλεσμα τις πολυπλοκότητες στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον και τα εμπλεκόμενα πολυεθνικά και πολυπολιτισμικά θέματα.
θρανία τάξη Swiss Approval Institute ΙΙΕΚ

  • Στο ΙΙΕΚ Swiss Approval Institute, οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν μία από τις παρακάτω ειδικότητες αιχμής:
  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας
  • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και Φοροτεχνικού Γραφείου
  • Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών
  • Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων (Marketing)

Στο IIEK Swiss Approval Institute ο σπουδαστής των ειδικοτήτων Οικονομίας και Διοίκησης παρακολουθεί το διετές πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας και ένα εξάμηνο αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών, ο απόφοιτος του IIEK Swiss Approval Institute αποκτά την Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, που θα του δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας για την απόκτηση Διπλώματος.

Το Δίπλωμα που θα αποκτήσει ο απόφοιτος είναι:

  • Αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη και αντίστοιχο Επιπέδου Σπουδών 5, βάσει αντιστοίχησης του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.
  • Κρατικό, χορηγούμενο από το Υπουργείο Παιδείας και μοριοδοτείται με 150 μονάδες στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο Δημόσιο.
  • Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ειδικότητας Ισότιμο των Δημοσίων ΙΕΚ

Αναγνωρισμένο από τον Διεθνή φορέα SwissApprovalInternational, το IIEK Swiss Approval Instituteπαρέχει στους σπουδαστέςτων ειδικοτήτων Οικονομίας και Διοίκησης εξειδικευμένα σεμινάρια από ανθρώπους καταξιωμένους στο επαγγελματικό στερέωμα, προσωπικό σύμβουλο σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, εκπαίδευση και κατάρτιση από συνεργάτες εισηγητές που είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στην εξειδίκευση τους, εξέλιξη στις τυπικές γνώσεις και πιστοποίηση σε ειδικά θέματα στα οποία εστιάζει η αγορά εργασίας, διευρυμένο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων για Πρακτική Άσκηση και Επαγγελματική Αποκατάσταση και Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης για ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού από τους εισηγητές του.

Το IIEK Swiss Approval Institute ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα των νέων επαγγελματιών, αναπτύσσοντας τις επιχειρησιακές και διοικητικές ικανότητες τους, για μία επιτυχημένη καριέρα σε οργανισμούς και επιχειρήσεις και στοχεύει στην ανάδειξη της προσωπικότητας και διαπαιδαγώγηση του χαρακτήρα των σπουδαστών μας ώστε να δημιουργεί ώριμους επαγγελματίες για την σύγχρονη αγορά εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κόστος συμμετοχής:

Το ετήσιο κόστος συμμετοχής των μαθητών ανέρχεται στα 1.900 ευρώ, μετά την έκπτωση που παρέχεται στους μαθητές μας. Αυτό μεταφράζεται σε 158 ευρώ / μήνα.

Παροχή για όλους τους μαθητές μας:

Όλοι οι μαθητές μας, κατά την διάρκεια των σπουδών τους, θα συμμετέχουν δωρεάν σε πενθήμερο σεμινάριο «Επικεφαλής Επιθεωρητών Συστήματος Ποιότητας ISO 9001:2015», που διοργανώνεται από την Swiss Approval Technische Bewertung, Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης. www.swissapproval.ch

ΙΙΕΚ Swiss Approval Institute
MH Κερδοσκοπικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός
Τηλ. 210 5562081 – 211 1023900
Email: [email protected]


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/spoydes-oikonomias-dioikisis-iiek-dytiki-attiki

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button