ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Φως” σε δύο δολοφονίες σε Χαϊδάρι και Περιστέρι, που συνδέονται μεταξύ τους

Οι αρχές έλυσαν το γρίφο δύο δολοφονιών που διαπράχθηκαν σε διάστημα 10 ημερών τον περασμένο Ιούλιο, μία στο Χαϊδάρι και μία στο Περιστέρι και συνδέονται μεταξύ τους

Πριν από ένα χρόνο, στις 14 Ιουλίου, δολοφονήθηκε 33χρονος Αλβανός έξω από το καφέ του Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου. Το θύμα, πρώτες πρωινές ώρες, είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστο άνδρα, που τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Δέκα ημέρες αργότερα άγνωστοι εκτέλεσαν 25χρονο Τούρκο στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι. Ένα χρόνο μετά διαπιστώθηκε ότι οι δύο υποθέσεις ανθρωποκτονίας συνδέονται μεταξύ τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δράστες της ανθρωποκτονίας του 33χρονου, Αλβανού είναι ο 25χρονος Τούρκος, ο οποίος δολοφονήθηκε με τη σειρά του λίγες μέρες αργότερα στο Περιστέρι, και δύο τουλάχιστον άγνωστοι δράστες.

Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου Τούρκου είναι τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους. Οι δύο υποθέσεις σχετίζονται με τον χώρο των ναρκωτικών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button