ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εξαιρετικές Επιδόσεις των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025

Σημαντική διάκριση σημείωσαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, καταγράφοντας υψηλές βαθμολογίες και επιβεβαιώνοντας την προσήλωση του σχολείου στην ποιοτική εκπαίδευση.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» εξέφρασαν τη χαρά και την υπερηφάνειά τους για τις επιδόσεις των μαθητών, δηλώνοντας:

«Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στους/στις μαθητές /τριες του Λυκείου μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025.
Αγαπημένα μας παιδιά, για άλλη μια χρονιά μάς γεμίσατε χαρά και υπερηφάνεια.
Η επιτυχία σας αποτελεί καρπό της πολύχρονης προσπάθειας, της εργατικότητας και της επιμονής σας, καθώς και της δημιουργικής συνεργασίας με τους καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων της Νέας Παιδείας και τις οικογένειές σας.
Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική διαδικασία αποδείξατε πως η συνέπεια, η αφοσίωση και το πάθος ανοίγουν τον δρόμο για το μέλλον.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είμαστε περήφανοι για όλους και όλες σας, γιατί επιδείξατε ωριμότητα, ψυχραιμία και μαχητικότητα σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στις σπουδές σας και στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά σας.»

Τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν

Το 2025 ήταν μια ακόμη χρονιά που επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας του σχολείου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία:

  • 14% των μαθητών συγκέντρωσαν πάνω από 18.000 μόρια
  • 31% πέτυχαν βαθμολογίες άνω των 17.000 μονάδων
  • 44% ξεπέρασαν τις 16.000 μονάδες
  • 59% των υποψηφίων του σχολείου βαθμολογήθηκαν με πάνω από 15.000 μόρια

Εξαιρετικές Επιδόσεις των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025 3

Ανάμεσα στις κορυφαίες επιδόσεις συγκαταλέγονται οι εξής μαθητές :

  • Κουντούρη Καλλιόπη – 18.860
  • Φίλιος Γεράσιμος – 18.600
  • Παγώνης Στυλιανός – 18.280
  • Αργυρού Αρχοντία Αλκίστη – 18.040
  • Γεωργουδάκη Άννα Μαρία – 18.005
  • Αγγελόπουλος Δημήτριος Χρήστος – 17.740
  • Καριντζάίδη Μαρία Βικτώρια – 17.695
  • Γκίνης Δημήτριος – 17.480
  • Τοκμακίδης Βύρων – 17.400
  • Τσολάκης Αλέξανδρος – 17.400
  • Μπραϊμης Γεώργιος – 17.230
  • Πρωτοπαπάς Παναγιώτης – 17.185
  • Μουρκογιάννης Κωνσταντίνος – 16.420
  • Κονταράς Δημήτριος – 16.405
    …καθώς και δεκάδες άλλοι μαθητές που πέτυχαν υψηλά μόρια

Μια επιτυχία με βάθος και προοπτική

Η υψηλή απόδοση των μαθητών δεν αποτελεί μόνο ατομική επιτυχία, αλλά και ένδειξη της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας που ακολουθείται στα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία». Με έμφαση στην ολιστική ανάπτυξη, τη συνεχή καθοδήγηση και την προσωπική στήριξη κάθε μαθητή, το σχολείο διατηρεί σταθερά την εκπαιδευτική του υπεροχή.

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2025 αντανακλά το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας προσπάθειας και συνεργασίας μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.
Συγχαρητήρια σε όλους κα όλες για την προσπάθεια!

Παρόμοια Άρθρα

Εγγραφή
Notify of
guest
0 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Δημοφιλέστερα
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Back to top button
0
Πάρτε μέρος στη συζήτηση!x