ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έτσι «στηρίζουν» τις επιχειρήσεις του Χαϊδαρίου, με πρόστιμα και χαράτσια!

Αποστόλης Θεοφίλης, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»

Ο δήμαρχος της γκάφας «ΞΑΝΑ-χτύπησε»

Αυτήν την φορά  δεν δίστασε να βάλει πρόστιμο στον εαυτό του. Το έκανε κι αυτό ο Βαγγέλης Ντηνιακός! Απίστευτο και όμως Χαϊδαριώτικο!  

Ο σημερινός δήμαρχος όχι μόνο πληρώνει εταιρεία με έδρα φάντασμα (;) αλλά… φαίνεται ότι δεν ξέρει και τι υπογράφει. Απίστευτη καταγγελία από επιχειρηματία καταστήματος εστίασης της πόλης έφτασε στα χέρια μας. Η δημοτική αρχή επέβαλε πρόστιμο για «έλλειψη Άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικής» στις 05/02/2020, ενώ στις 26/01/2020 την είχε χορηγήσει  με υπογραφή δημάρχου (!).

Όπως θα δείτε  και από τα παρακάτω έγγραφα που μας έδωσε ο θιγόμενος επιχειρηματίας, κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο Βαγγέλης Ντηνιακός υπέπεσε σε πρωτοφανή γκάφα όχι μόνο στα τοπικά χρονικά αλλά και πανελλήνια!

Η αλληλογραφία που ακολουθεί αναδεικνύει την τεράστια διοικητική ανικανότητα ενός άπειρου δημάρχου.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός επέβαλε πρόστιμο σε προηγούμενη απόφαση του. Ουσιαστικά στον εαυτό του (!).

Εννέα μήνες και βλέπουμε. Απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους. Διορισμοί αποτυχόντων υποψηφίων της παράταξης Ντηνιακού σε σημαντικά πόστα του δήμου. Εσωτερικές μετακινήσεις εργαζομένων ανάλογα με το εάν ψήφισαν τον συνδυασμό του δημάρχου. Καθημερινά ρουσφέτια στην προεκλογική «πελατεία».

Και τώρα. Το «κερασάκι στην τούρτα» μιας αλαζονικής δημοτικής αρχής. Γκάφες που δείχνουν ρεβανσισμό και μένος. Μετά την απόσυρση της δημοτικής ομάδας την ώρα του Συμβουλίου, τώρα ήρθε άλλη μια πανελλήνια πρωτοτυπία. Ο δήμαρχος της πόλης «τιμώρησε» ουσιαστικά με πρόστιμο τον εαυτό του (!). Όμως εάν δεν πρόκειται για γκάφα, τότε δυστυχώς αναδεικνύει και την ρεβανσιστική πτυχή του δημάρχου απέναντι στην αυτοδημιουργητή επιχειρηματικότα. Γιατί την ημέρα που έληξε η καραντίνα για την εστίαση ο δήμαρχος κοινοποίησε στον καταστηματάρχη πρόστιμο ποσού αξίας 2.400 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας έχοντας φροντίσει να είναι νόμιμος προχώρησε σε ένσταση κατά της απόφασης αυτής, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει απάντηση από τον δήμο, με αποτέλεσμα το πρόστιμο να βρίσκεται σε ισχύ. Και ο επιχειρηματίας να αναζητεί το δίκιο του στην Ελληνικη Δικαιοσύνη.

Τόσο ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Αργυρόπουλος «μεθυσμένοι» από το νέκταρ της «καρέκλας» απαξιούν να απαντήσουν σε έναν επιχειρηματία που απασχολεί αρκετούς συμπολίτες μας.

Έτσι «στηρίζουν» τις επιχειρήσεις του Χαϊδαρίου, με πρόστιμα και χαράτσια!

Για άλλη μια φορά ο δήμος μας, θα γίνει περίγελος στο πανελλήνιο και θα στιγματισθεί εξ αιτίας ενός δημάρχου, που δεν ξέρει τι υπογράφει! 
Η παράταξή μας «Το Χαϊδάρι Ψηλά» καταδικάζει τέτοιου είδους ρεβανσιστικές ενέργειες και στέκεται στο πλευρό των καταστηματαρχών.
Όχι για ρουσφετολογικούς λόγους.
Απλά γιατί αποτελούν την  οικονομική ραχοκοκαλιά της πόλης. Και χωρίς αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Αυτή η «αρρωστημένη» και εκδικητική τακτική του δημάρχου Χαϊδαρίου δεν θα περάσει! 

Υ.Γ 1 – Μήπως ο δήμος για να έχει χρήματα για απευθείας αναθέσεις χαρατσώνει συνειδητά τους καταστηματάρχες της περιοχής;
Υ.Γ 2 – Ο λαλίστατος αντιδήμαρχος οικονομικών Γ. Αργυρόπουλος πού έχει «κρυφτεί» και δεν γνωμοδοτεί για την λύση του θέματος;
Υ.Γ 3 – Μετά το ξήλωμα των ταμπελών, το ξήλωμα των παρτεριών ακολουθούν πρόστιμα στα μαγαζιά, για ανύπαρκτους λόγους;
Υ.Γ 4 – Με χαράτσια και φορομπηχτικές τακτικές, στηρίζεις την Χαϊδαριώτικη αγορά δήμαρχε;
Υ.Γ. 5 Δήμαρχε, το χειρότερο πρόστιμο θα είναι το «Go HOME» των Χαϊδαριωτών… και αυτό έρχεται με φόρα!

Δείτε παρακάτω όλο το χρονικό του παράλογου προστίμου

#Με ψέματα στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑήρθαν#
#Με ψέματα στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑσυνεχίζουν#
#Με χαράτσια στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑδιοικούν#

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button