ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έτοιμη για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό η Άννα Μαρία Τριφύλλη

Του Χρήστου Τσούνη

Η Πρωταθλήτρια κορασίδων Ελλάδας στα 46 κιλά, αναχωρεί σε λίγες μέρες για τη Μόντσα της Ιταλίας όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων/Κορασίδων (27/9 – 5/10) με πολλές ελπίδες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η Άννα Μαρία μιλάει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” για τη συμμετοχή της και τον στόχο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

Άννα Μαρία πώς έχει κυλήσει μέχρι τώρα η προετοιμασία σου για το Πανευρωπαϊκό;

Η προετοιμασία μου για το Πανευρωπαϊκό κυλάει βάσει σχεδιασμού χωρίς αποκλίσεις. Έρχομαι από μία νικηφόρα πορεία με 7 χρυσά μετάλλια, κερδίζοντας τις πρωταθλήτριες Ρωσίας, Πολωνίας, Αρμενίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας και Κύπρου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Camp της εθνικής κάνοντας προετοιμασία με αθλήτριες από άλλες χώρες όπως το Ισραήλ, η Ρουμανία, η Αρμενία και η Κύπρος.

Τι περιμένεις από τον εαυτό σου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Ποιος είναι ο στόχος σου στη διοργάνωση;

Ο στόχος πάντα είναι το χρυσό μετάλλιο. Αυτό που περιμένω από τον εαυτό μου είναι να πιάσω το 100% της απόδοσης μου.

Συμμετέχεις σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση με μεγάλο ανταγωνισμό και αστάθμητους παράγοντες.  Υπάρχει κάτι που φοβάσαι ότι μπορεί να μην πάει καλά και να σε εμποδίσει να πετύχεις τον στόχο σου;

Έτοιμη για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό η Άννα Μαρία Τριφύλλη 3

Ο ανταγωνισμός στο Πανευρωπαϊκό είναι μεγάλος αλλά είμαι κατάλληλα προετοιμασμένη. Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας που με προβληματίζει είναι η μη σωστή κρίση και η αδικία από τους κριτές.

Τα παιδιά που βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πιστεύεις ότι θα είναι σε θέση να πιστοποιήσουν την άνοδο αλλά και να δείξουν ότι η  ελληνική πυγμαχία έχει λαμπρό μέλλον;

Μετά από πολλά χρόνια η εθνική ομάδα έχει ανασυνταχθεί και πλέον θα εκπροσωπηθεί με μία μεγάλη αποστολή αθλητών σε αρκετές κατηγορίες κιλών στοχεύοντας σε υψηλές θέσεις. Όλα αυτά για να επιτευχθούν κάποιοι έχουν δουλέψει για εμάς και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τον κύριο Χάρη Μαριολή γιατί χάρη σε αυτόν έχουν έρθει όλες αυτές οι επιτυχίες καθώς και η διοργάνωση των Camp που έλειπαν από την εθνική για χρόνια όπως άλλωστε και η προετοιμασία σε συνεργασία με ομοσπονδίες άλλων χωρών. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της εθνικής ομάδας, Αρτούρ Μικαελιάν, Νίκο Πλέα, Βασίλης Κοκολή και Ανδρέα Γιαννακόπουλο που πλέον λειτουργούν με γνώμονα την καλύτερη εικόνα της Ελλάδας μας στην παγκόσμια πυγμαχική κοινότητα.

Έτοιμη για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό η Άννα Μαρία Τριφύλλη 5

Άννα Μαρία θέλεις να πεις και κάτι άλλο…

Ναι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και το δάσκαλο Λευτέρη Λειβάδη και πάνω από όλα τον προσωπικό μου δάσκαλο Παναγιώτη Πετρίδη, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μου. Ότι είμαι το οφείλω σε αυτόν.

Επίσης οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χαϊδάρι μας από το οποίο παίρνω τόση αγάπη! Από όπου περνάω όλοι μου δείχνουν ότι στους δύσκολους αγώνες που δίνω, βρίσκονται στο πλάι μου.

Άννα Μαρία σε ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Να είστε καλά!

Έτοιμη για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό η Άννα Μαρία Τριφύλλη 7

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button