ΑΓΟΡΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

EshopSmili: Αυτές οι λαμπάδες είναι μικρά έργα τέχνης

Υπέροχες Πασχαλινές Λαμπάδες ζωγραφισμένες στο χέρι. Κομψές, αέρινες και ντελικάτες αυτές οι χειροποίητες λαμπάδες, ζωγραφισμένες στο χέρι μας έχουν ενθουσιάσει. Πουλάκια, λουλούδια, κοκοράκια και νεραϊδούλες σε πολλά μοναδικά σχέδια και χρώματα όπως κόκκινο, φούξια, κοραλλί, χρυσό, λιλά, μωβ αναδεικνύονται κυρίως πάνω σε λευκά κεριά. Πέρα από όμορφες, είναι ξεχωριστές και για έναν ακόμα λόγο, είναι δημιουργίες της Κοιν.Σ.Επ Σμίλη* που δημιουργήθηκε για να δώσει ευκαιρίες απασχόλησης σε άτομα με ειδικές δεξιότητες.


Η αξία των χειροποίητων δώρων είναι ανεκτίμητη
γι΄ αυτό και κάθε κατασκευή της Σμίλης
είναι προσεγμένη και δημιουργημένη με αγάπη και μεράκι!

*Το EshopSmili είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα με πρωτότυπα και ιδιαίτερα χειροποίητα δώρα και κοσμήματα, ιδανικά για κάθε περίσταση. Σε αυτό το eshop θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα δώρα και κοσμήματα, κεραμικά, αγιογραφίες, αρωματικά κεριά, αντικείμενα διακόσμησης και βιολογικά προϊόντα, όλα παραγωγής της Κοιν.Σ.Επ ‘‘Η Σμίλη‘‘ που αποτελεί Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής ωφέλειας και εδρεύει στο Χαϊδάρι.

Τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Σμίλης είναι ενεργά μέλη του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες,  Κ.Ε.Α/Α.Μ.Ε.Α το οποίο ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα.

Ο σκοπός της Κοιν.Σ.Επ είναι η προώθηση της απασχόλησης και της ένταξης των ατόμων με νοητική υστέρηση στην αγορά εργασίας και αυτό το e-shop είναι η πρώτη δράση της Σμίλης είναι η δημιουργία του και έχει ως σκοπό τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης για τα άτομα με αναπηρία.

Καλό Πάσχα!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button