ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΕΧΝΗ

EShop Smili: Η συλλογή κεριών “Kάκτος” φέρνει στο σπίτι καλοκαιρινή διάθεση.

Το καλοκαίρι η διάθεσή είναι ανεβασμένη και θέλουμε να βάλουμε περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητα και στο σπίτι μας. Μία ανανέωση με καλοκαιρινές νότες είναι ότι χρειάζεται.

Η μικρή αυτή “ανακαίνιση”  του σπιτιού και της διάθεσης μπορεί να ξεκινήσει με απλά και εύκολα πράγματα, όπως με προσθήκη μικροαντικειμένων στον εσωτερικό χώρο ή το μπαλκόνι του σπιτιού. Η αλλαγή είναι άμεση δίνοντας μια καλοκαιρινή και χαρούμενη νότα.

Η συλλογή με αυτά τα πανέμορφα κακτάκια-κεριά είναι από τις νέες δημιουργίες του eshop smili που λειτουργεί με στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση ανθρώπων με ειδικές ανάγκες ή δεξιότητες αν θέλετε και όπως βλέπετε η ομάδα εκπαιδευτών και δημιουργών – ΑΜΕΑ “μεγαλουργεί”! Το Κερί κάκτος είναι χειροποίητο, αρωματικό, σε παραλλαγές με μπεζ ή κόκκινο κεραμικό γλαστράκι και ύψος 10 – 15 εκ.

Από τις πλούσιες συλλογές αρωματικών κεριών του eshop smili δεν λείπει για το καλοκαιρινό deco το Θαλάσσιο στυλ αλλά και κεριά καρπούζι. Πολλές ακόμα προτάσεις διακοσμητικών αντικειμένων, κοσμημάτων, βιολογικών βοτάνων και αγιογραφίες.

Θέλετε κι άλλες ιδέες για αρτίστικο decor σαλονιού; Δείτε τα νέα διακοσμητικά από σύρμα – εφημερίδα και αλπακά ή χαλκό

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button