ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επίθεση τα ξημερώματα στη Eurobank της Λ. Αθηνών

Στο στόχαστρο άγνωστων δραστών μπήκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο υποκαταστήματα τραπεζών σε Χαϊδάρι και Χαλάνδρι, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές στις προσόψεις, καθώς και σε ΑΤΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επίθεση έγινε στις 04:00 τα ξημερώματα στο υποκατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών 187, στο Χαΐδάρι. Εδώ, οι δράστες προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη και σε δύο ΑΤΜ. Η δεύτερη, έγινε πέντε λεπτά αργότερα στο υποκατάστημα επί της λεωφόρου Κηφισίας 218 στο Χαλάνδρι. Οι δράστες έφυγαν από το σημείο, αφήνοντας πίσω τους φθορές στη τζαμαρία και σε ένα ΑΤΜ. 

Για τη δεύτερη επίθεση αναρτήθηκε βίντεο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου στο κείμενο που το συνοδεύει αναφέρεται πως έγινε για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε δύο άτομα.

Ολόκληρο το κείμενο

«Το κράτος έχει πάρει από καιρό τις αποφάσεις του για το τι θέλει να κάνει με αυτούς που αγωνίζονται και όταν ο αγώνας που δίνουν είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντά του.

Για αυτό και με μια δίκη στημένη σε ένα αβάσιμο κατηγορητήριο που άρχισε στις 13 Οκτώβρη και συνεχίζεται την Παρασκευή 29 Οκτώβρη, προσπαθεί να ρίξει μέχρι και ισόβια σε δύο αγωνιστές για ηθική και φυσική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.

Εμείς όμως στεκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Για αυτό και πραγματοποιήσαμε επίθεση με βαριοπούλες σε κατάστημα τράπεζας Alpha στην Κηφισίας».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button