ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό σε καφετέρια στο Περιστέρι

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε καφετέρια στην οδό Βενιζέλου στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν το μηχανισμό στην καφετέρια, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, τον πυροδότησαν και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.

Οι ιδιοκτήτες της καφετέριας ενημερώθηκαν στις 4:50 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι άγνωστοι είχαν αφήσει εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό.

Κατά πληροφορίες τον εμπρηστικό μηχανισμό άφησαν δύο άτομα που αφού προσέγγισαν την καφετέρια, στη συνέχεια έσπασαν την είσοδο και τοποθέτησαν τα γκαζάκια. Τα δύο άτομα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πριν να αποχωρήσουν προς άγνωστη κατεύθυνση πήραν και το καταγραφικό το οποίο είχε αποτυπώσει τις κινήσεις τους.

Στην καφετέρια στο Περιστέρι έσπσυσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) τα μέλη του οποίου περισυνέλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό σε καφετέρια στο Περιστέρι 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button