ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επιτέλους φως στην περιφερειακή Χαϊδαρίου – Σχιστού

Τέλος σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που βάζει σε κίνδυνο, αλλά και ταλαιπωρεί χιλιάδες οδηγούς αποφάσισε να βάλει η Περιφέρεια Αττική, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίου. Πρόκειται για τον ηλεκτροφωτισμό της περιφερειακής οδού, που οδηγεί από την Ιερά Οδό προς το Σχιστό Κορυδαλλού.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν στο δίκτυο από έργα της ΔΕΗ το 2011. Σταδιακά η κατάσταση χειροτέρευε από φθορές και έλλειψη συντήρησης, με αποτέλεσμα τα τελευταία τρία -τουλάχιστον- χρόνια τα οχήματα να κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι. Και αυτό σε ένα δρόμο πολύ δύσκολο, με μεγάλες κλίσεις και ανάποδες στροφές. Είναι ένα πρόβλημα που επισημαίνουν με διαδοχικές επιστολές τους οι αναγνώστες μας. Ενδεικτικά: Ανατροπή οχήματος στον δρόμο προς Σχιστό Κορυδαλλού.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Ιουλίου ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Καρατζαφέρης, ενημέρωσε το Σώμα πως με παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Ανδρέα Λεωτσάκου, το έργο εντάχτηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής, παρότι δεν ήταν στην αυστηρή αρμοδιότητά της.

Προηγήθηκε η μελέτη που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου και κατατέθηκε στην Περιφέρεια. 

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι περίπου 200.000 ευρώ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button