ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επισκευές – εξωραϊσμός σε πλατεία του κεντρικού Χαϊδαρίου

Στο τέλος τους φτάνουν εκτεταμένες εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων της πλατείας Αιγίνης στο κεντρικό Χαϊδάρι, που εκτελούνται από την Αυτεπιστασία του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν επισκευές πλακών Καρύστου και ανακατασκευές πλακών πεζοδρομίων για την αποκατάσταση σπασμένων πλακών και διόρθωση των ρήσεων για την αποφυγή λιμναζόντων υδάτων. Στην πλατεία υπήρχαν αρκετές σπασμένες και ανασηκωμένες πλάκες από το ριζικό σύστημα των δέντρων.

Όπως λέει στην εφημερίδα μας ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Βασίλης Καρατζαφέρης, επιπλέον γίνεται αποκατάσταση φωτισμού με αντικατάσταση μπαταριών σε φωτοβολταϊκά φωτιστικά παλαιού τύπου. Στην παρέμβαση αυτή το προσωπικό των ηλεκτρολόγων αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στην εύρεση λύσεων στην αντικατάσταση των μπαταριών, λόγω της παλαιάς τεχνολογίας των φωτιστικών.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει κλάδεμα και καλλωπισμός των φυτών. Θα ακολουθήσουν οι τελικές εργασίες και οι χρωματισμοί για να αποδοθεί η πλατεία ολοκληρωμένη στο κοινό.

Η πλατεία, που περιέχει μια καινούργια παιδική χαρά, σφύζει από ζωή, καταλήγει ο αντιδήμαρχος, και η ανανεωμένη της εικόνα την καθιστά πιο ασφαλή, αλλά και πιο όμορφη, χάρη στην εργασία των τεχνικών συνεργείων του Δήμου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button