ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΕΛΑΣ: Σοβαρά ευρήματα έρευνας σε επιχείρηση διάλυσης οχημάτων στον Ασπρόπυργο

Σε έλεγχο που έγινε σε επιχείρηση ανακύκλωσης οχημάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου εντοπίστηκε εκτεταμένη ρύπανση του περιβάλλοντος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έρευνα πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, μεσημβρινές ώρες της 2-6-2025, σε επιχείρηση αποθήκευσης αποβλήτων και διάλυσης οχημάτων, στο τέλος κύκλου ζωής τους, στην περιοχή του Ασπροπύργου για τη διαπίστωση παραβάσεων περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, Κλιμάκιο Αστυνομικών της Ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησαν έλεγχο εντός της επιχείρησης όπου εντοπίστηκε πλήθος αποβλήτων και αποσυναρμολογημένων οχημάτων ενώ διαπιστώθηκε η ύπαρξη ορυκτέλαιων στο έδαφος προκαλώντας εκτεταμένη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΛΑΣ: Σοβαρά ευρήματα έρευνας σε επιχείρηση διάλυσης οχημάτων στον Ασπρόπυργο 3

Παρόμοια Άρθρα

Εγγραφή
Notify of
guest
0 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Δημοφιλέστερα
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Back to top button
0
Πάρτε μέρος στη συζήτηση!x