ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Επελαύνει ο χιονιάς, προβλήματα στο Χαϊδάρι

Η ολονύκτια χιονόπτωση προκαλεί προβλήματα στην κίνηση σε κεντρικούς δρόμους, όπως και σε όλες τις γειτονιές. Το ύψος του χιονιού φτάνει στο Χαϊδάρι τα 25 εκατοστά και, όπως ανακοινώνει η ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες θα συνεχιστεί.

Διακόπηκε από τα χαράματα η κυκλοφορία στη Λ. Αθηνών από το Παλατάκι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακινητοποιημένες νταλίκες στο δρόμο και αστυνομικοί κάνουν προσπάθειες να ομαλοποιήσουν όσο το δυνατόν την κίνηση οχημάτων που φέρουν μόνο αντιολισθητικές αλυσίδες. Υπάρχει και πάγος στο οδόστρωμα. Η Τροχαία συστήνει την κίνηση προς Κόρινθο από την Αττική Οδό. Δρομολόγια λεωφορείων δεν εκτελούνται.

Επελαύνει ο χιονιάς, προβλήματα στο Χαϊδάρι 1
“Πάλι καλά που ξέραμε εδώ και μέρες για την κακοκαιρία. Πάλι καλά που οι αρχές ήταν σε ετοιμότητα. Λεωφόρος Αθηνών 6:30 το πρωί” έστειλε μήνυμα στην εφημερίδα μας ο κ. Αλέξανδρος Ζωιτόπουλος, που πήγαινε στη δουλειά του (η φωτό της λεωφόρου δική του). Αυτή την λώρα γίνονται προσπάθειας από συνεργεία της Περιφέρειας να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Σε όλα τα σημεία της πόλης οι δρόμοι είναι στρωμένοι με χιόνι και η κυκλοφορία οχημάτων πολύ αραιή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και το καλύτερο είναι να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, σύμφωνα και την Πολιτική Προστασία. Στο Άνω Δάσος σε κάποια σπίτια έχει παγώσει η ύδρευση και στον Σκαραμαγκά υπάρχει διακοπή ρεύματος από πτώση δέντρων.

Δύο πεύκα έχουν σπάσει και στην οδό Σουκατζίδη και ένα στην Δόξης στα Κουνέλια.

Οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό αναβλήθηκαν σε όλη την Αττική.

Η θερμοκρασία στις 9.15 είναι στους 0 βαθμούς κελσίου και το χιόνι πέφτει πολύ πυκνό.

Επελαύνει ο χιονιάς, προβλήματα στο Χαϊδάρι 3

 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button