ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου: Δύο αδέλφια πάνω από τα 19.000 μόρια!

Ο Αντώνης και ο Χάρης, μαθητές του ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου, έδωσαν τον αγώνα τους και πέτυχαν πολύ σπουδαίες επιδόσεις στις φετινές εξετάσεις, περνώντας και οι δύο τα 19.000 μόρια! Ο πρώτος φοίτησε στον Τομέα Υγείας και Πρόνοιας και στοχεύει στην Ιατρική, ενώ ο δεύτερος στον Τομέα Πληροφορικής και στοχεύει την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου μηχανικού και μηχανικού υπολογιστών. 

Αντώνης Χρυσοβαλάντης Λουκάκης, 19.240 μόρια

Τελείωσε το κομμάτι των πανελληνίων και ξεκινάνε νέα κομμάτια για την ζωή μας, ελπίζω όλα τα παιδιά να έχουν πάει το δυνατό καλύτερο και εύχομαι ένα καλό μέλλον σε όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποια σπουδαία άτομα που με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι, ξεκινώντας από την μητέρα μου που ήταν σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια μου, τα αδέλφια μου, τους φίλους μου, τον κύριο Μιχάλη, τον Άλκη και τους καθηγητές του σχολείου μου και του φροντιστηρίου μου. Η ζωή είναι για εμάς!

Χάρης Παναγιώτης Λουκάκης, 19.040 μόρια

Οι πανελλαδικές είναι θεσμός του ελληνικού κράτους για την εισαγωγή των μαθητών του Λυκείου στα ΑΕΙ της Ελλάδας. Η διαδρομή η δική μου δεν ήταν εύκολη. Υπήρχαν υψηλά ποσοστά άγχους, κούρασης, αυπνίας και μοναξιάς. Υπήρξε όμως και αμέριστη συμπαράσταση από την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τον κύριο Μιχάλη, τον Άλκη και τους καθηγητές του σχολείου μου και του φροντιστηρίου μου. Πίστεψαν σε εμένα, τα κατάφερα, τους ευχαριστώ όλους με πολύ αγάπη. Η ζωή είναι για εμάς!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button