ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΡΧΕΙΟΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έντυπο “Χαϊδάρι Σήμερα”, μετά από 6 μήνες

Ο κορωνοϊός έφησε εκτός πιεστηρίου το έντυπο “Χαϊδάρι Σήμερα” από τον περασμένο Μάρτιο. Στο μεταξύ βέβαια η ηλεκτρονική του σελίδα έσπαγε το ένα όριο αναγνωσιμότητας μετά το άλλο, αλλά η σκέψη να μείνουμε πια μόνο στο διαδίκτυο δεν μπόρεσε να νικήσει. Γιατί άλλο πράγμα η εφημερίδα στο χαρτί, τα στησίματά της, η αρθρογραφία, η απόσταση από τα γεγονότα που τους δίνει τις πραγματικές τους διαστάσεις.

Διαβάστε εδώ ηλεκτρονικά το έντυπο “Χαϊδάρι ήμερα”:

Μια λεπτομέρεια, που ίσως για κάποιους έχει τη σημασία της: Αυτή τη φορά η εκτύπωσή μας έγινε στο τυπογραφείο της “Καθημερινής”, αφού το Ίρις, το μεγαλύτερο τυπογραφείο των Βαλκανίων μέχρι πριν λίγα χρόνια -ιδιοκτησίας του πάλαι ποτέ κραταιού ΔΟΛ- είχε άδοξο τέλος, μαζί με εκατοντάδες θέσεις εργασίας εξαιρετικών επαγγελματιών που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε εκεί.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” λοιπόν είναι πάλι στα σταντ, σε δωρεάν διανομή. Θα το βρείτε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Λ. Αθηνών, (Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market), στον Σκλαβενίτη του Κέντρου Χαϊδαρίου, τους δύο μικρούς Βασιλόπουλους σε Κέντρο και Δάσος, όπως και σε πολλά ακόμη σημεία της πόλης, καταστήματα διαφημιζόμενων κτλ.

Για το κεντρικό μας θέμα επιστρέψαμε στην τοπική πολιτική: Ένας χρόνος με διοίκηση Ντηνιακού στο Δήμο. Διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο νυν και ο πρώην δήμαρχος.

Μπορείτε ακόμη να διαβάσετε όσα σημαντικά συνέβησαν στην πόλη το τελευταίο διάστημα, από μικρά και μεγάλα έργα που περιμένουμε να υλοποιηθούν, μέχρι κοινωνικά θέματα, αστυνομικό δελτίο, οικονομικές εξελίξεις, σχόλια πολιτών για ζητήματα επικαιρότητας, ιατρικά άρθρα κτλ.

Φυσικά μαζί θα βρείτε διαφημίσεις και νέα πολλών τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, στους οποίους στην πραγματικότητα η πόλη οφείλει το γεγονός ότι διαθέτει ενημέρωση. Ο τοπικός Τύπος δεν έχει από πουθενά αλλού έσοδα -η Πολιτεία ενισχύει αφειδώς τα Μέσα των μεγαλοεκδοτών- και αναπνέει μαζί με την τοπική αγορά.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button