ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Φτάνει πια! Κάνατε τα παιδιά μας “μπαλάκι”

Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαϊδαρίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση έχει την μοναδική ευθύνη για τα κλειστά σχολεία! Ως ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής αφουγκραζόμαστε την αγανάκτηση όλων των γονέων της Αττικής. Με το εκ νέου κλείσιμο των σχολείων αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι τα μέτρα που προτείνουμε γονείς – μαθητές – εκπαιδευτικοί είναι λογικά και απολύτως αναγκαία.

Η αιτία για το ότι τα σχολεία κλείνουν πριν καλά-καλά ανοίξουν είναι η απαράδεκτη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, που χωρίς ντροπή δηλώνει ότι δε διαθέτει λεφτά προκειμένου να προσληφθούν εκπαιδευτικοί, καθαριστές, προκειμένου να αραιώσουν τα τμήματα.

Ακούσαμε πολλά ως τώρα:

  • Τη μία ο ιός κολλάει στα σχολεία και την άλλη δεν κολλάει.ü Τη μία χρειάζεται να είναι 15 οι μαθητές στην τάξη (όπως πέρυσι το Μάη) και την άλλη δε χρειάζεται.
  • Τη μία η τηλεκπαίδευση πάει περίφημα και την άλλη διογκώνει τις κοινωνικές ανισότητες.

Δεν πάει άλλο… δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να γίνονται μπαλάκι στα χέρια του υπουργείου και της κυβέρνησης! Φτάνει πια!

Τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κοροϊδία. Η συνέχιση της σχολικής διαδικασίας είναι απαραίτητη και για μορφωτικούς και για παιδαγωγικούς και για ψυχολογικούς λόγους και κανείς δεν δικαιούται να παίζει με αυτό.

Πάρτε μέτρα ΤΩΡΑ για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια για τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά και τους γονείς!!!

Αθήνα, 10 Φλεβάρη 2021

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button