ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ενώ έτρωγαν, είδαν ξαφνικά τρεις διαρρήκτες μπροστά τους…

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διαπίστωσε με τρόμο ότι τρεις άγνωστοι βρίσκονταν στο σπίτι τους, την ώρα που έτρωγαν το μεσημεριανό. Οι φωνές τους έτρεψαν σε φυγή τους διαρρήκτες, ενώ η γειτονιά καλούσε την Αστυνομία.

Η τριμελής συμμορία φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι σε γειτονιά στο κεντρικό Χαϊδάρι και παρακολουθούσε τα σπίτια, ψάχνοντας την ευκαιρία. Η ώρα ήταν γύρω στη μία την Δευτέρα 13 Ιουλίου, όταν το ανύποπτο αντρόγυνο είχε στρώσει τραπέζι για το μεσημεριανό φαγητό. Ξαφνικά αντίκρισαν μπροστά τους τρεις νεαρούς. Οι δράστες δευτερόλεπτα πριν με κάποιο εργαλείο είχαν καταφέρει να ανοίξουν το παράθυρο του σαλονιού και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Οι ένοικοι τα έχασαν και τους ρώτησαν τι ζητάνε μέσα στο σπίτι τους, με την αγωνία πώς θα αντιδράσουν οι εισβολείς. Εκείνοι, πιθανώς αιφνιδιασμένοι και οι ίδιο γιατί νόμιζαν ότι δεν είναι κανένας μέσα, απάντησαν πως μπήκαν για να πιουν νερό! Αμέσως μετά το έβαλαν στα πόδια, την ίδια στιγμή που οι  φωνές των έντρομων ηλικιωμένων ξεσήκωσαν τη περιοχή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, γείτονες τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, οι νεαροί Ρομά πολλή ώρα πριν εισβάλουν στη συγκεκριμένη οικία, κάθονταν απέξω και την παρακολουθούσαν. Οι ίδιοι μας είπαν ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε γειτονικό σπίτι, πιθανόν με τους ίδιους δράστες.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button