ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένας χρόνος μετά: Η δολοφονία στο Χαϊδάρι παραμένει στο σκοτάδι

Συμπληρώθηκε ακριβώς ένας χρόνος, από τη στυγερή δολοφονία του 66χρονου Δημήτρη Κ. Ο δολοφόνος δεν έχει βρεθεί, αλλά και η προσπάθεια εξιχνίασης δεν έχει σταματήσει. Στο στόχαστρο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά λείπουν στοιχεία για να “δεθεί” η κατηγορία και η έρευνα συνεχίζεται.

Το ημερολόγιο έδειχνε Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, όταν σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Δαβάκη 16 στο Χαϊδάρι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός. Ήταν δεμένος πισθάγκωνα στα χέρια με ένα σκοινί και τα πόδια του με μία ζώνη και έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο ιατροδικαστής που ήταν παρών στις έρευνες, προσδιόρισε χρονικά τον θάνατό του τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν τον εντοπισμό του.

Ληστεία μετά φόνου ή αντιπαράθεση για ασήμαντη προσωπική διαφορά. Αυτά είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζουν από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΕΛΑΣ. Το θύμα ήταν ρακοσυλλέκτης, με μετρημένη ζωή και αγαπητός στο κεντρικό Χαϊδάρι.

“Δεν θα μείνει στο συρτάρι η υπόθεση”

Από τότε μέχρι σήμερα άνδρες της συγκεκριμένης αστυνομικής υπηρεσίας συνεχίζουν τις έρευνες και την αυτοψία στον χώρο της δολοφονίας. Αναζητούν στοιχεία, αποτυπώματα ή γενετικό υλικό στο εσωτερικό της μικρής αποθήκης, όπου το θύμα είχε συσσωρεύσει σκουπίδια, εφημερίδες κ.ά.

«Η υπόθεση αυτή, όπως και άλλες παρόμοιες, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μείνει στο συρτάρι», δήλωσε αστυνομική πηγή στο «Χαϊδάρι Σήμερα». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατά το προηγούμενο διάστημα οι υποψίες είχαν στραφεί σε βάρος τεσσάρων Χαϊδαριωτών. Όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και για το λόγο αυτό δεν αποδόθηκαν κατηγορίες. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, η αποθήκη στην οποία διέμενε το θύμα, με εντολή των αστυνομικών αρχών, έχει σφραγιστεί.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button