Το δεύτερο επεισόδιο του “GNTM” ήταν πολύ «δυνατό» και σε αυτό έβαλε το χεράκι του ο “Τάκης ο άχαστος από το Χαϊδάρι”. Ναι, ο Παναγιώτης Χήρας, που πήγε για να δώσει θετική ενέργεια και τα κατάφερε με το παραπάνω. Μέχρι που οι κριτές αναγκάστηκαν να φτιάξουν ειδική κατηγορία γι΄αυτόν και η συγκινημένη Βίκυ Καγιά ζήτησε να κάνουν την υπέρβαση για να τον χωρέσουν στο παιχνίδι. Και το έκαναν και οι τέεσερις κριτές μαζί.

Πολλοί απο εμάς, που τον γνωρίζουμε τον Τάκη, την έχουμε εισπράξει ήδη τη θετική του ενέργεια και έχουμε απολαύσει τα καφεδάκια του στο μαγαζάκι που είχε με τον πατέρα του στον πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Αστυθέα. Στο “GNTM” έριξε τις ατάκες του… “Τον εαυτό μου τον χαρακτηρίζω «τρελό». Είμαι αστικός μύθος στο Χαϊδάρι είμαι ο «Τάκης ο άχαστος»”, προβληματίστηκε για την “κυρά Καγιά”, που… “με τα τατουάζ τι θα πει; Μόνο οι τρελοί επιβιώνουν”.

Έκανε τα κόλπα του για να κερδίσει την εύνοια των κριτών, γέμισε την πασαρέλα αισιοδοξία, την ίδια ώρα που αποκάλυψε πως έφτασε τρεις φορές ως τον θάνατο και μάλιστα τις δύο λόγω αλκοολισμού σε πολύ νεαρή ηλικία. Όμως πλέον όλο αυτό είναι πίσω του και στα 33 του είναι 13 χρόνια «καθαρός» και νιώθει πιο δυνατός από ποτέ. Το μήνυμα ότι η “ζωή είναι πολύ ωραία” έκανε τα πρόσωπα όλων πιο φωτεινά.

Και κάπως έτσι πέρασε και στην επόμενη φάση με ένα στίχο των active member, “Όταν κάτι παράξενο με πιάνει δεν είναι τυχαίο που συναντάω πάντα τον Γιάννη…”.

“Είναι όμορφος πολύ ο Παναγιώτης”, κατέληξε η Β. Καγιά και είχε λόγους για να το πει…