ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένα αξιόλογο έργο ολοκληρώθηκε στην Κάτω Αφαία

Η Κάτω Αφαία είναι κάπως μακριά από την κεντρικό αστικό ιστό της πόλης μας, αλλά έχει κατοίκους που παλεύουν για την πρόοδο και αγωνιούν για τα ευρύτερα προβλήματα της περιοχής.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κάτω Αφαίας, κ. Σωκράτης Δεληγιάννης, έστειλε επιστολή στην εφημερίδα μας διά της οποίας ευχαριστεί τον χορηγό και τον Δήμο για τον φωτισμό ενός δρόμου της περιοχής. Παράλληλα εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση της διεκδίκησης του Δήμου στην Ακτή Σκαραμαγκά, αλλά και την επιθυμία των κατοίκων να επαναλειτουργήσει το Ναυπηγείο και όχι να αναπτυχθεί άλλου είδους δραστηριότητα.

Ολόκληρη η επιστολή:

ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΦΑΙΑΣ

Η οδός Νεφέλης είναι ο δρόμος που βρίσκεται στα όρια του οικισμού μας με τη δασική περιοχή. Ο δρόμος αυτός, τον οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά όλοι οι κάτοικοι αλλά και πολλοί από τους πολίτες του Χαϊδαρίου, ήταν πάντα χωρίς φωτισμό, με αποτέλεσμα τις βραδινές ώρες να γίνεται δύσκολη έως και επικίνδυνη η διέλευση από αυτόν.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου της ΚΑΤΩ ΑΦΑΙΑΣ-ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ και θέλοντας να στηρίξουμε την ‘’Πράσινη
Ανάπτυξη’’, τοποθετήθηκαν σε αυτό τον δρόμο φωτοβολταϊκά φωτιστικά σώματα. Η αγορά των φωτιστικών έγινε με χορηγία της ‘’ΝΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ’’.

Ένα αξιόλογο έργο ολοκληρώθηκε στην Κάτω Αφαία 3

Για την τοποθέτησή τους εργάστηκαν αρμόδια συνεργεία του Δήμου μας και μέλη του συλλόγου.

Το έργο ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση 24 φωτιστικών στύλων σε μήκος 700 μέτρων περίπου και αποτελεί πλέον στολίδι για την περιοχή μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη ‘’ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ’’ και τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακό για το υπέροχο αυτό έργο.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την περιοχή μας ένα μικρό κόσμημα για το Χαϊδάρι.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές των διεκδικήσεων του Δήμου Χαϊδαρίου για την Προβλήτα 4 και την περαιτέρω αξιοποίησή της για την αναβάθμιση της περιοχής μας. Στην ευρύτερη όμορη με τα Ναυπηγεία περιοχή κατοικούν σχεδόν 2.000 άνθρωποι που στερήθηκαν εδώ και πολλές δεκαετίες την πρόσβαση στην θάλασσά “τους’’ όπως και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής.

Επίσης να εκφράσουμε τη συμφωνία μας για τη συνέχιση της λειτουργίας των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά μέσω ιδιωτικής επένδυσης, αρκεί να συνεχίσει να λειτουργεί ως Ναυπηγείο και ΟΧΙ για άλλη δραστηριότητα. Ευελπιστούμε λοιπόν στη θετική για μας απόφαση του ΣτΕ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Δεληγιάννης Σωκράτης

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button