ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Εμπόλεμη ζώνη η εφημερία στο Νοσοκομείο Αττικόν”

Τη Δευτέρα το πρωί μια καταγγελία της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, σε κάποια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή έγινε πρωτοσέλιδο. Η κ. Παγώνη μίλησε για «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» κατά την εφημερία της Κυριακής 7 Νοεμβρίου.

Σήμερα, Δευτέρα απόγευμα, ο φακός της “Ζούγκλας” βρέθηκε στην εφημερία του νοσοκομείου “Αττικόν”, σχολιάζοντας ότι “Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου ίσως αρκετή για να αναδείξει το μέγεθος των προβλημάτων. Ίσως εκφράσεις όπως “εμπόλεμη ζώνη” ή “σκηνές πολέμου” θα ήταν καταλληλότερες.”

Όπως δείχνουν φωτογραφίες της ιστοσελίδας, στα Επείγοντα αναπτύσσονται ράντζα το ένα δίπλα στο άλλο με τους ασθενείς να εκλιπαρούν και τους γιατρούς να τρέχουν πανικόβλητοι δεξιά και αριστερά για να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση.

Η “Ζούγκλα” διαπιστώνει “εικόνες τριτοκοσμικές, που θυμίζουν σε κάθε Έλληνα φορολογούμενο πως το ΕΣΥ έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του και μάλιστα σε εποχές πανδημίας. Πως η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να μειώσει τα λειτουργικά κόστη της δημόσιας υγείας, δεν προβαίνει σε προσλήψεις, τουλάχιστον αυτές που χρειάζονται πραγματικά, δεν επενδύει στο ΕΣΥ, αλλοιθωρίζοντας στον ιδιωτικό τομέα”.

Το ρεπορτάζ καταλήγει: Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, στην αρχή της εφημερίας. Με τρόμο αναλογιζόμαστε πώς θα έχει η κατάσταση τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” για την προηγούμενη εφημερία δημοσίευσε το άρθρο “Μπλακάουτ στο Αττικόν!”, όπου αναφερόταν ότι έγιναν 210 εισαγωγές, με 100 ράντζα στους διαδρόμους. Ακόμη, ότι υπάρχει ενδονοσοκομειακή διασπορά κορονοϊού σε ασθενείς και προσωπικό πλήρως εμβολιασμένο, αλλά και υβριδικές πτέρυγες νοσηλείας με Covid και non Covid, με το ίδιο προσωπικό!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button