ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμετικό σχόλιο της Εύη Δρούτσα για Λιγνάδη: Πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε, ας μην έπαιρναν τα λεφτά!

Η στιχουργός μιλάει για το κίνημα #MeToo και τους δύο προφυλακισμένους σκηνοθέτες και ηθοποιούς τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στο « Πρωινό » του ΑΝΤ1 έκανε δηλώσεις σήμερα (23/11) η Εύη Δρούτσα . Υποστήριξε ότι ο Λιγνάδης δεν ανάγκασε κανέναν να κάνει κάτι, αφού τα παιδιά πήραν τα χρήματα που τους πρόσφεραν. Ουσιαστικά αμφισβήτησε τις κατηγορίες για βιασμό που βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη .

«Εκεί που ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται το παιδί να πάρει τα χρήματα αυτά, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες. Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του, τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες.

«Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά. Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Λέει “Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…”. Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει “Όχι μαμά, με βίασαν”. Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo, βγήκε το “σε βίασαν”, πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button