Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Bazaar Βιβλίου των Εκδόσεων Κομνηνός στο Δάσος Χαϊδαρίου το Σάββατο 18 Οκτωβρίου Με μεγάλη επιτυχία και σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε το 1ο Bazaar Βιβλίου των Εκδόσεων Κομνηνός, στον φιλόξενο προαύλιο χώρο του Café Γραμματόσημο, στο Δάσος Χαϊδαρίου.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία συνάντησης για μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου. Σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα, αναγνώστες, συγγραφείς(Αλκηστις Ψάλτη, Στεφανία Ρουλάκη, Λάουρα Ρεμπούσκου, Νϊκος Παπανικολάου, Ηρακλής Τσαχτσίρης) περαστικοί και συνδαιτημόνες ήρθαν κοντά και άνοιξαν έναν ουσιαστικό διάλογο γύρω από τη μαγεία της ανάγνωσης — και ειδικότερα για τη σημασία της στην παιδική ηλικία.

Η πρωτοβουλία των Εκδόσεων Κομνηνός απέδειξε ότι το βιβλίο εξακολουθεί να συγκινεί και να ενώνει ανθρώπους, προσφέροντας γνώση, φαντασία και συναισθηματική σύνδεση.
Το 1ο Bazaar Βιβλίου ήταν μόνο η αρχή. Οι Εκδόσεις Κομνηνός υπόσχονται να συνεχίσουν με παρόμοιες δράσεις, που θα ενισχύουν την επαφή του κοινού με το καλό βιβλίο και θα ενθαρρύνουν τον διάλογο γύρω από τη φιλαναγνωσία.