ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Έκτακτο: Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, συνεδρίασε σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2021, εκτάκτως το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δυτικού Τομέα Αθηνών με στόχο τον καλύτερο συντονισμό για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωτσάκου, και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων-Περιφέρεια, Δήμοι, Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, εθελοντικές ομάδες και υπηρεσιακοί παράγοντες- εξετάστηκαν θέματα σχετικά με την ετοιμότητα , το  συντονισμό των δράσεων και τον προσδιορισμό μέτρων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που πιθανόν να προκύψουν.

Επιπλέον ενημερώθηκαν οι Δήμοι για τα ακριβή σημεία προσωρινής αποθήκευσης άλατος και  24ωρης   στάθμευσης των  μηχανημάτων  της Περιφέρειας Αττικής  και τα οποία θα   παρέμβουν εφόσον παραστεί ανάγκη.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα το μηχανισμό της – ανθρώπινο δυναμικό και μέσα – και βρίσκεται σε  συνεχή επαγρύπνηση για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.

Έκτακτο: Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αθήνας 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button