ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκρηξη “μήνυμα” σε πολυκατοικία στο Δάσος

Έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή του Δάσους σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αστυνομικών, πρόκειται για μεγάλη κροτίδα, πιθανότατα σε συνδυασμό με κάποιο εύφλεκτο υγρό, αφού προκλήθηκε πυρκαγιά.

Η ώρα ήταν περίπου 2:30 τα ξημερώματα, όταν άγνωστος έβαλε σε εξώπορτα πολυκατοικίας στο κεντρικό Δάσος τον μηχανισμό. Τις συγκεκριμένες ισχυρές κροτίδες, συνήθως εκτοξεύουν στους αγωνιστικούς χώρους οι χούλιγκαν. Ο κρότος ξύπνησε όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας και ακούστηκε σε αρκετά μεγάλη ακτίνα. Αποτέλεσμα ήταν να καεί το ξύλινο περίβλημα της μεταλλικής εξώπορτας του κτηρίου.

Άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου κινητοποιήθηκαν και πήραν καταθέσεις από τους οκτώ ενοίκους της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πιθανολογείται ότι ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δράστης σκοπό του είχε με αυτή την πράξη να “στείλει μήνυμα” σε κάποιον ένοικο. Πάντως κανένας από τους οκτώ που κατέθεσαν δεν είπε ότι υποψιάζεται κάποιον. Η προανάκριση για το συμβάν συνεχίζεται.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button