ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Eκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά

της Μαρίας Αλεξίου*

Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Πληροφορική, Αγγλικά.

Τα Εκπαιδευτήρια Παπαδέα πρωταγωνιστούν στην Εκπαίδευση με τα φροντιστήρια σε Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι.


Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα φημίζονται για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν να επιδείξουν 100% επιτυχία σε Πανεπιστήμια φέτος, 100% επιτυχία στην πιστοποίηση Πληροφορικής και 100% επιτυχία στα πτυχία Αγγλικών.

Τα Μελετητήρια Δημοτικού και Γυμνασίου, εκτός του ότι αποβάλλουν από τους γονείς το άγχος του καθημερινού διαβάσματος των παιδιών τους, έχουν στόχο την εμπέδωση της ύλης και την αφομοίωση των γνώσεων σε χρόνους τέτοιους, ώστε να μένει στο μαθητή ποιοτικός χρόνος για τις άλλες δραστηριότητές του. Καινοτομία στη Μελέτη: η ασφαλής μεταφορά μαθητών (όσων παιδιών αδυνατούν οι γονείς να τα φέρουν στο χώρο) με δασκάλα και ράδιο ταξι.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται φυσικά στο Λύκειο, με προσωπική παρακολούθηση της απόδοσης του κάθε μαθητή, με προσωπικές συναντήσεις για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, συνολική στήριξη μέχρι τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, αλλά και προσφορά, όπου χρειάζεται, δωρεάν έκτακτων ωρών, ακόμα και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων.

Παράλληλα, υπάρχει τμήμα πιστοποίησης βασικών γνώσεων Πληροφορικής Global Cert, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ, καθώς και ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων τόσο για Lower όσο και για Proficiency, με πτυχίο σε μόλις 45 ώρες διδασκαλίας και σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. Όλα αυτά με τη φροντίδα της Έφης Παπαδέα, προέδρου επί 14 χρόνια της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Περιστέρι: Εθνικής Αντιστάσεως 47 & Σαρανταπόρου, 2105750022
Αιγάλεω: Ιερά Οδός και Αγίας Λαύρας, 2105909095
Χαϊδάρι: Στρ. Καραϊσκάκη 61, 2105812555,
ΚΔΒΜ2: Σαράντα Εκκλησιών 5, Αιγάλεω, 2105984965
 

* πηγή Athens Voice

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button