ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκλεβε τα καλώδια από τα φωτιστικά στις Αθλοπαιδείες

Τα καλώδια από τις λάμπες φωτισμού στον περίπατο έξω από το ΨΝΑ έχουν “εξαφανιστεί” εδώ και χρόνια. Τώρα στο “στόχαστρο” μπαίνουν και τα φωτιστικά στις Αθλοπαιδείες.

Ένας 30χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε απέναντι από το ΨΝΑ, την ώρα που έκοβε καλώδια από φωτιστικά του χώρου πρασίνου. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, γύρω στις 11:30 το βράδυ της Κυριακής 25 Απριλίου.

Προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, όπου δήλωσε ότι είναι πρόσφυγας από το Ιράν και μένει στο Κέντρο Φιλοξενίας Σκαραμαγκά. Όμως επάνω του δεν είχε κάποιο επίσημο έγγραφο που να επαληθεύει τους ισχυρισμούς του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πένσα, ένα κατσαβίδι, ένα υφασμάτινο γάντι και 2,5 μέτρα καλώδιο, που πρόλαβε να αφαιρέσει από ένα φωτιστικό. Με τη σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα. Σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου ήταν να γίνει η επαναπροσαγωγή του στα δικαστήρια. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα απελαθεί, αφού δεν έχει άδεια διαμονής στη χώρα μας. Προς το παρόν κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button