ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εικόνες από μια υπέροχη 25η Μαρτίου στο Χαϊδάρι

Βγήκαμε για να χαρούμε την πόλη μας στις ωραιότερες στιγμές της, τα παιδιά μας, τον ήλιο, με επίκεντρο την τελετή στην Πλατεία Ηρώων και την παρέλαση στην Καραϊσκάκη. Η ημέρα της Εθνικής Παλλιγγενεσίας μάς αντάμειψε με το παραπάνω. Χιλιάδες ο κόσμος στο κέντρο της πόλης παρακολούθησε την παρέλαση και τα χορευτικά στην Πλατεία Ηρώων.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου με δοξολογία στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων. Κατέθεσαν στεφάνια ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Βαγγέλης Ζεβόλης, ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο Απόστολος Θεοφίλης εκ μέρους της παράταξης Χαϊδάρι Ψηλά, ο Δημήτρης Αλεξάκης εκ μέρους της παράταξης Πολίτες σε Δράση, η Αγγελική Γκανά-Ρηγάκη εκ μέρους της Δημοτικής Αγωνιστικής Ενωτικής Κίνησης. Επίσης κατέθεσαν στεφάνια εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, των πολιτικών κομμάτων, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, των εθνοτοπικών, εξωραϊστικών, πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων του Χαϊδαρίου.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, στον οποίο ευχήθηκαν πολλοί συμπολίτες τα χρόνια πολλά, δήλωσε: Ο Δήμος μας τίμησε σήμερα την κορυφαία Εθνική Επέτειο με τη λαμπρότητα που της αρμόζει. Μετά τη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των Αγωνιστών του 1821, είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τα νιάτα της πόλης μας να παρελαύνουν. Η ζωντάνια και ο δυναμισμός τους, μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον. Αυτή την ημέρα που γιορτάζουμε τον Αγώνα των Ελλήνων για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία, η σκέψη μας στρέφεται στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ξανά στην Ευρώπη. Αυτονόητη και απερίφραστη είναι η καταδίκη της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ομόφωνο είναι το αίτημα για ειρήνη. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες, στους εορτάζοντες και σε όλο το Χαϊδάρι!

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ της 25ης Μαρτίου 2022.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button