ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Εγκληματικές πράξεις με πρωταγωνιστές Χαϊδαριώτες μαθητές

Το λιγότερο αποκαρδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί η εξιχνίαση δύο εγκληματικών πράξεων, ανεξάρτητων μεταξύ τους, δεδομένου ότι αφορούν ενέργειες ανήλικων μαθητών. Πιο συγκεκριμένα, μετά από έρευνες της Ασφάλειας Χαϊδαρίου, βρέθηκαν οι δράστες των παρακάτω συμβάντων και είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη:

Μαχαίρωμα

Εξιχνιάστηκε η περίπτωση μαχαιρώματος από ανήλικο μαθητή σε συνομήλικο του επίσης μαθητή, που τραυματίστηκε ελαφρά. Και οι δύο ανήλικοι είναι κάτοικοι Χαϊδαρίου. Το συμβάν σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το θύμα δεν είπε από την πρώτη στιγμή την αλήθεια στους γονείς του. Έτσι μετά από αρκετό καιρό, όταν τους αποκάλυψε την πραγματικότητα, ο πατέρας του θύματος έκανε καταγγελία στο Τ.Α. Χαϊδαρίου. Σε βάρος του ανήλικου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, σε συνδυασμό με την παράβαση του Νόμου περί Όπλων. Η υπόθεση πήρε το δρόμο για τα δικαστήρια Ανηλίκων.

Κλοπή μοτοσυκλέτας

Ταυτοποιήθηκε μετά από πληροφορίες και από δακτυλικά αποτυπώματα η κλοπή  μιας μοτοσικλέτας που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 στο κεντρικό Χαϊδάρι. Δράστης είναι ένας ανήλικος μαθητής, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει επιδείξει έντονη εγκληματική δραστηριότητα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα καθίσει στο εδώλιο δικαστηρίου Ανηλίκων.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button