Έγκλημα στα Δερβενοχώρια: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που έπεσε θύμα άγριου εγκλήματος

Αριάνα Χρόνη
2 Λεπτά Ανάγνωσης

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στα Σκούρτα, σε ερημική περιοχή των Δερβενοχωρίων. Ο άνδρας ήταν στο πίσω κάθισμα και δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες. Οι δολοφόνοι δεν άφησαν τίποτα πίσω τους. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την περιοχή της Γλυφάδας και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα από το DNA έδειξαν ότι πρόκειται για έναν 27χρονο αλβανικής καταγωγής, που ζούσε στην Χαλκίδα. Είχε εξαφανιστεί και το αυτοκίνητό του βρέθηκε στα Βίλια. Την ίδια ημέρα είχε μεταφέρει έναν φίλο του στην Θήβα όπου τον άφησε και του είπε πως εκείνος θα συνέχιζε με το αυτοκίνητό του και θα πήγαινε στα Βίλια για μία δουλειά. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο και κανείς δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για οποιαδήποτε παράνομη πράξη.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε στην απανθρακωμένη σορό ένα μεταλλικό θραύσμα που αφαιρέθηκε και θα εξεταστεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια αν πρόκειται για σφαίρα, θραύσμα σφαίρας ή κάτι άλλο, καθώς ήταν η τέτοια η κατάσταση της σορού που δύσκολα μπορούσαν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Στο σημείο δεν υπήρχαν κάλυκες.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για κάποιο πιθανό απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, που επικαλείται το lamiareport.gr, το θύμα προτού δεθεί και καεί μέσα στο αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής, είχε πυροβοληθεί τουλάχιστον μια φορά.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών αξιολογούν την υπόθεση ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Μοιραστείτε το άρθρο:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *