ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκατάσταση μόνιμων σταθμών του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ατικής

Η 24ωρη παρουσία διασωστών του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα και μηχανές άμεσης επέμβασης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εξυπηρετεί την προνοσοκομειακή φροντίδα της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής.

Με την έναρξη των μαθημάτων του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και κατόπιν σύμπραξης των πρυτανικών αρχών του ΠΑΔΑ με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ δημιουργήθηκαν δυο μόνιμοι πλήρως εξοπλισμένοι σταθμοί στις Πανεπιστημιουπόλεις Άλσους Αιγάλεω και Αρχαίου Ελαιώνα.

Η παράδοση των μόνιμων σταθμών έγινε από τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ, Καθηγητή κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή στη διοίκηση του ΕΚΑΒ. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανωτάτης Εκπαίδευσης, κ. Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος χαιρέτισε την πρωτοβουλία προτρέποντας και άλλα ΑΕΙ σε αντίστοιχες συνέργειες.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ εκφράζοντας την πολύπλευρη συνεργασία τους με το ΠΑΔΑ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον Πρύτανη και στο Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννη Αγριτέλλη του ΠΑΔΑ, όπως και στον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button