ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Αιγάλεω Μάριος Μαζαράκης

Έφυγε από τη ζωή ο Μάριος Μαζαράκης σε ηλικία 47 ετών χτες Τρίτη 23 Νοεμβρίου, από ανακοπή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από Κεφαλλονιά και Μ. Ασία. Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων. Είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος το 2010. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιάννη Γκίκα και από τότε ήταν αντιδήμαρχος Χωροταξίας και αστικών αναπλάσεων.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ελευθερία και τις δύο του κόρες.

Ο Γιάννης Γκίκας αποχαιρέτησε τον φίλο του και συνεργάτη με τα παρακάτω λόγια:

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αντιδημάρχου μας, Μάριου Μαζαράκη, έχει προκαλέσει βαθιά οδύνη σε όλους μας.Ο Μάριος Μαζαράκης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς. Προσέφερε με ευσυνειδησία, διορατικότητα και ήθος, πολύτιμες υπηρεσίες στην πόλη του, για την οποία εργάστηκε σκληρά μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Δεν χάσαμε μόνο έναν καλό φίλο, έναν άμεσο συνεργάτη που καθημερινά μοιραζόμασταν τις αγωνίες μας για το μέλλον της πόλης μας, αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ο Μάριος ήταν ένας πρόσχαρος, εργατικός και δοτικός άνθρωπος που θα παραμείνει πάντα στη μνήμη μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς του, στην σύζυγο του Ελευθερία, τις κόρες του Νεφέλη και Μελίνα και όλους τους συγγενείς. Καλό ταξίδι φίλε μου, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το θάνατο του Μάριου Μαζαράκη, Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Αιγάλεω. Ο Μάριος Μαζαράκης, που έφυγε τόσο πρόωρα και απρόσμενα από τη ζωή, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση και τον τόπο του με ευσυνειδησία, εργατικότητα, διορατικότητα και ανθρωπιά. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button