Έφυγε από τη ζωή πολύτεκνη μητέρα, θύμα τροχαίου στη Λ. Αθηνών

Χαϊδάρι Σήμερα
By Χαϊδάρι Σήμερα - Τοπικός Τύπος
1 Min Read

Ο θλιβερός επίλογος τροχαίου που έγινε πριν από 8 μήνες στο Χαϊδάρι γράφτηκε χτες Κυριακή 19 Ιανουαρίου. Το θύμα, πολύτεκνη μητέρα και αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας, έφυγε από τη ζωή, καθώς δεν μπόρεσε να επανέλθει από τα βαρύτατα τραύματα.

Η Φαίη Μούκα ήταν μητέρα 6 παιδιών, υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Χαϊδαρίου. Μετά το δυστύχημα έδωσε αγώνα ζωής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στη συνέχεια, λόγω σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, σε κέντρο αποκατάστασης στη Νέα Ιωνία. Πέθανε από πνευμονία στο Σωτηρία.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα δυστυχήματος το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου στη συμβολή Λ. Αθηνών και Γ. Παπανδρέου. Τη χτύπησε αυτοκίνητο ενώ ήταν πεζή. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά ζουν με τον πατέρα τους στην Κρήτη.

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 14:30, από το Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

 

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *