ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έχουμε νικητή;

Ο κ. Η.Μ. προσπαθεί εδώ και 1,5 χρόνο και πλέον να ξεμπλέξει μια απίστευτη υπόθεση, αλλά πέφτει σε διαρκώς μεγαλύτερες εκπλήξεις. Το απλά αυτονόητο στην αρχή, δηλαδή να απομακρυνθεί ο τράκτορας μιας νταλίκας που βρέθηκε παρκαρισμένος πάνω στο πεζοδρόμιο της Λ. Αθηνών, όχι μόνο δεν έγινε εφικτό, αλλά όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο απίστευτες “ατάκες” ακούει από τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες.

Να τι μας λέει:

Δυστυχώς έχω την κακή τύχη να διαμένω στην διασταύρωση Λεωφόρου Αθηνών και Κυπαρισσίας. Εδώ και 1,5 χρονο κάποιος κακότυχος νταλικέρης, επειδή του χάλασε η νταλίκα αποφάσισε να την αφήσει μέσα στην μέση του πεζοδρόμιου (έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, που το αφήνει εκεί μέχρι να πουληθεί). Δεν έφτανε μονό αυτό, προστέθηκαν και άλλοι δύο κάδοι απορριμμάτων από ζαχαροπλαστείο, που δεν τους ήθελε έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις να κυκλοφορήσεις στο ίδιο σου το στενό, διότι… ορατότης “μηδέν”. Οδηγώ μηχανή και δύο φορές έχει πάει να γίνει ατύχημα.

Έχουμε νικητή; 1
Οι πεζοί από το οδόστρωμα της λεωφόρου… διόλου ασυνήθιστο.

Δυστυχώς η δημαρχία και η Τροχαία αναφέρουν ότι δεν έχουν τα μέσα να μετακινήσουν πάνω από 3 τόνους όχημα. Ο ένας σε στέλνει στον άλλον. Αξιωματικός υπηρεσίας στην Τροχαία δυτικής Αττικής μου ανέφερε ότι για τόσους τόνους όχημα την χρεώνονται την μεταφορά, αν δεν είναι ο ιδιοκτήτης να υπογράψει. Και μου είπε και με ύφος “αν ενοχλεί τόσο, μπορείτε να πληρώσετε εσείς”. Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που κάθε πολίτης κάνει ό,τι θέλει χωρίς επιπτώσεις;”

Έχουμε λοιπόν ένα καταργημένο πεζοδρόμιο και μαζί σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια των οδηγών. Και η απάντηση φέρεται να είναι… πληρώστε το! Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτό το κράτος;

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button