ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Έχετε πληρώσει όλα όσα πήρατε; Ανοίξτε την τσάντα σας παρακαλώ”

Σερί μικροκλοπών σε υποκατάστημα γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Χαϊδάρι. Μια 59χρονη, το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου, πήγε να κάνει τα ψώνια της. Μόνο που δεν εμφάνισε όλα τα είδη που πήρε στο ταμείο, αλλά από το ράφι πήρε και έκρυψε κάποια αντικείμενα σε σκούρα τσάντα πολλαπλών χρήσεων για ψώνια. Την κίνηση είδε ο υπεύθυνος ασφαλείας και καταγράφηκε σε κάμερα του υποκαταστήματος.

Όταν έφτασε στο ταμείο πλήρωσε κανονικά τα είδη που παρουσίασε. Την ώρα που αποχωρούσε ο υπεύθυνος τη ρώτησε αν έχει πληρώσει όλα όσα πήρε. Πήρε την απάντηση “ναι” και τότε της ζήτησε την απόδειξη και να βγάλει έξω ό,τι είχε μέσα στην τσάντα. Με αντιπαραβολή που έγινε διαπιστώθηκε ποια είδη είχε κλέψει και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Επρόκειτο για είδη προσωπικής υγιεινής και ένα τζελ μαλλιών, που η συνολική τους αξία δεν ξεπερνούσε τα είκοσι ευρώ.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, όπου σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button